Στο φημισμένο και πανέμορφο νησί της Πάρου θα διεξαχθεί το 2nd Paros Way – Πολυιατρεία Αιγαίου.

Το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2023 η Πάρος θα φιλοξενήσει ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της Ελλάδας.

Η Οργανωτική Επιτροπή, έχει σχεδιάσει ένα εντυπωσιακό και πλήρες πρόγραμμα αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων…

Πρόκειται για το κορυφαίο Αθλητικό – Τουριστικό γεγονός του νησιού, που υπόσχεται να προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες στους συμμετέχοντες.

Η μοναδικότητα του λευκού τοπίου της Πάρου, σε συνδυασμό με το γαλάζιο του Αιγαίου, αναμένεται να προσδώσει το 2nd Paros Way – Πολυιατρεία Αιγαίου τον χαρακτήρα ενός αγώνα που θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της χώρας στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

Οι συμμετέχοντες αθλητές και επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε διαφορετικές διαδρομές στο τρέξιμο, στην κολύμβηση και στο Aquathlon, στις υπέροχες θαλάσσιες και στεριανές διαδρομές, που μόνο η Παριανή φύση προσφέρει.

Οι εγγραφές «τρέχουν» και είναι διαθέσιμες μόνο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.parosway.gr όπως και η πλήρης προκήρυξη της διοργάνωσης.

Η έμπνευση και υλοποίηση του Paros Way ανήκει στην My Sportevent. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) του Δήμου Πάρου και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.).

Οι φορείς και η τοπική κοινωνία στηρίζουν έμπρακτα τη διοργάνωση προσφέροντας σε αθλητές και επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν ειδικές τιμές και προνόμια.

Περισσότερες πληροφορίες:

Στην ιστοσελίδα www.parosway.gr.

Στο fb: https://www.facebook.com/parosway

Στο Instagram: https://www.instagram.com/parosway/