Μεγαλώνει η αγωνία στην Σύμη για την τύχη του Βρετανού παρουσιαστή του ΒΒC Mάικλ Μόσλεϊ (Michael Mosley)ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται από την Τετάρτη, όταν και ανακοινώθηκε η εξαφάνισή του. Τα ίχνη του χάθηκαν καθώς ο άνδρας είχε πάει για μπάνιο σε δυσπρόσιτη παραλία και αποφάσισε να επιστρέψει πεζή, όμως δεν επέστρεψε στο κατάλυμά του. Σύμφωνα με τις αρχές, η περιοχή από όπου πιθανώς πέρασε ο Mosley είναι κατά τμήματα αδιάβατη και επικίνδυνη.

​Αστυνομία, Πυροσβεστική με drone, Λιμενικό αλλά και εθελοντές «σαρώνουν» το νησί προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο ίχνος του Βρετανού παρουσιαστή και γκουρού της διατροφολογίας. Ο Dr. Michael Mosley είναι διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ ,είναι αυτός που εφηύρε τη διαλειμματική νηστεία 5:2 αρκετά διαδεδομένη στη Βρετανία. Ήταν τακτικός συνεργάτης στην «ναυαρχίδα» της πρωινής ζώνης του ITV “This Morning” αλλα και σε άλλες εκπομπές του BBC.

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει σύμφωνα με αξιωματούχο που επικαλείται ο Guardian η εξαφάνιση του παρουσιαστή.

«Είναι τρελό, δεν βγάζει νόημα. Πώς μπορεί κάποιος να εξαφανιστεί μέρα μεσημέρι; Αν του είχε συμβεί κάτι θα τον είχαμε βρει είτε στο μονοπάτι είτε κοντά στο μονοπάτι που πήρε για να επιστρέψει στο λιμάνι του Γυαλού όπου έμενε με φίλους» λέει χαρακτηριστικά ο αξιωματούχος αυτός στη βρετανική εφημερίδα.