Η Αρχοντική ( Αρχοντούλα ) Αλεξανδροπούλου - Κόντε, υποψήφια με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα της Αρχοντικής ( Αρχοντούλας ) Αλεξανδροπούλου - Κόντε στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Βιογραφικό

Η Αρχοντική ( Αρχοντούλα ) Αλεξανδροπούλου - Κόντε, γεννήθηκε και μεγάλωσε  στη Πάρο.

Είναι συνταξιούχος δικαστικός υπάλληλος.

Διετέλεσε μέλος του Δ. Σ. ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΟΥ. Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του παραδοσιακού οικισμού Πάρου καθώς και εκλεγμένο μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου από 2014-2019.

Είναι γνωστή για τη φιλοζωία της και για την δράση της για τη διατήρηση του παραδοσιακού οικισμού της παροικίας.

Ο Γιώργος Καρατζάς, υποψήφιος με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Καρατζά στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Ο κ. Γιώργος Καρατζάς, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Βιώνουμε στον πολιτικό βίο μας μια πτώση. Δεν χρειάζονται αναλύσεις σχετικά. Είναι προφανής. Μαζί με την πτώση, βιώνουμε ακόμα ναρκισσισμό, έπαρση και αλαζονεία, ιδιώτευση, στις συμπεριφορές μας. Η πρόβλεψη και ο προγραμματισμός είναι ελλιπείς. Οι ανάγκες πολλαπλές. Το όραμα χάνεται.  Βρίσκουμε δικαιολογίες για τα πάντα, ότι προσπαθούμε για το καλύτερο, αλλά με πενιχρά αποτελέσματα. Ο Δήμος, οι αιρετοί, το διοικητικό προσωπικό, οι δημότες, είναι ένας ενιαίος οργανισμός. Είναι προτεραιότητα να αποκατασταθεί η ενότητα και η διάδρασή τους.

Με την δημοτική παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα", με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Μπιζά, ζητάμε την εμπιστοσύνη και την ψήφο των συνδημοτών μας για να φροντίσουμε και να τιμήσουμε υπεύθυνα και ενωτικά:

-Την διοίκηση του Δήμου, και τις κοινότητες.

-Τους δημότες και τους κατοίκους της Πάρου.

-Τους επισκέπτες.

-Το φυσικό περιβάλλον. Την καθαριότητα.

-Την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής.

-Το κυκλοφοριακό και τη στάθμευση.

-Τους κοινόχρηστους χώρους.

-Τις παραλίες.

-Τα ζώα συντροφιάς.

-Την κοινωνική πρόνοια και μέριμνα.

-Την υγεία και την ασφάλεια.

-Τις διακομιδές. Την επαναλειτουργία του υγειονομικού αεροσκάφους του Βελεντζείου ιδρύματος.

-Την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό.

-Τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα.

-Τις τεχνικές υποδομές.

- Τον τουρισμό».