Την υποψηφιότητα της  Μαριαλένας Παναγάκη στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Παναγάκη, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Με την υποψηφιότητά μου αυτή δηλώνω τη διαθεσιμότητά μου για το καλό του νησιού μας. Δεν πιστεύω στα θαύματα, αλλά στην ομαδικότητα και τη συνεργασία, τη δημιουργική διάθεση για δουλειά, τη συντονισμένη προσπάθεια και τη διαφάνεια κάθε ενέργειας.

Το αύριο αυτού του τόπου είναι αποκλειστικά δική μας ευθύνη. Ας παραδώσουμε στα παιδιά μας καθαρό ουρανό…».

Βιογραφικό

Η Μαριαλένα Παναγάκη είναι γέννημα της Αθήνας και θρέμμα της Πάρου, καθώς  η οικογένειά της μετακόμισε στο νησί, ενώ εκείνη φοιτούσε ακόμα στο γυμνάσιο.

Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου Κρήτης και στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Με το τέλος των σπουδών της επέστρεψε στην Πάρο όπου και ζει μέχρι και σήμερα.

Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Σαρρή και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Από το 1991 εργάζεται στα σχολεία της Πάρου ως εκπαιδευτικός και από το 2015 έχει τη θέση της διευθύντριας στο Δημοτικό Σχολείο Λευκών-Κώστου.

Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε επιμορφώσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις εκπαιδευτικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Έχει αγωνιστεί και αγωνίζεται για καλύτερες συνθήκες στον χώρο της εκπαίδευσης, τόσο για τους εκπαιδευτικούς όσο και για τη μαθητική κοινότητα, ως πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Παναγιώτης Καλλιέρος».

Συμμετέχει με κάθε δυνατό τρόπο στα κοινωνικά δρώμενα της Πάρου και ως ενεργός πολίτης είναι παρούσα σε κάθε κινητοποίηση και δράση, επιδιώκοντας ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και τις νέες γενιές που ακολουθούν.

Ο Ιωάννης Καρατζάς, υποψήφιος με τον Κώστα Μπιζά

Την υποψηφιότητα του Ιωάννη Καρατζά, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Καρατζάς, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Η απόφασή μου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του κ. Κώστα Μπιζά είναι μια σημαντική επιλογή που αντικατοπτρίζει τη βαθιά αφοσίωσή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση. Έχοντας αφιερώσει πολύ χρόνο στον χώρο αυτόν, κατανοώ τη σπουδαιότητα της διοίκησης  σε επίπεδο τοπικής κοινότητας. Συμπορεύομαι με τον κ. Κώστα Μπιζά, έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό, ο οποίος αγαπά πραγματικά το νησί μας και είναι δριμύς υποστηρικτής της βιώσιμης ανάπτυξης. Η αποφασιστικότητά του και η δυνατή ομάδα συνεργατών του αποτελούν έναν ισχυρό συνδυασμό για την αποτελεσματική διοίκηση της Πάρου. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η τοπική κοινότητά μας.

Μαζί με τον κ. Μπιζά και την ομάδα του, προτίθεμαι να εργαστώ προς αυτή την κατεύθυνση. Επιπλέον, εκτιμώ το γεγονός ότι έχω την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια ως άτομο που έχει επιλέξει την Πάρο ως τόπο ζωής του. Η ποικιλομορφία της κοινότητάς μας αποτελεί πλούτο και πρέπει να εργαστούμε για την ομαλή συμβίωση και την ευημερία όλων.

Τέλος, είναι εξαιρετικά σημαντικό να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στους νέους του νησιού μας. Θα συμβάλω με τον όποιο δυνατό τρόπο για τη δημιουργία προγραμμάτων και ευκαιριών που θα ενθαρρύνουν τη νεανική συμμετοχή και ανάπτυξη.

Ευχαριστώ τον κ. Μπιζά για την ευκαιρία αυτή και είμαι αποφασισμένος να συνεισφέρω με τον καλύτερο τρόπο στο μέλλον της αγαπημένης μας Πάρου. Είναι ώρα να δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο.»

Βιογραφικό

Ο Ιωάννης Καρατζάς, γιος του Στέφανου και της Φλώρας Φυσιλάνη γεννήθηκε στην πανέμορφη Μάρπησσα το 2000 κι έχει βαθιές ρίζες στο νησί του. Αφού μεγάλωσε στο όμορφο χωριό του, παρακολούθησε το Γενικό Λύκειο στη Νάουσα, αποφοιτώντας με επιτυχία. Η επιμονή και η προοπτική του Ιωάννη είναι εμφανείς από την πρώτη στιγμή. Έχοντας ήδη δύο πτυχία από πανεπιστήμια, αναδεικνύει την αφοσίωσή του στην εκπαίδευση και τη συνεχή μάθηση. Ειδικότερα, το ενδιαφέρον του για τον τομέα του δημόσιου δικαίου και της διπλωματίας αποτελεί πηγή έμπνευσης και δείχνει τη δέσμευσή του στα θέματα που αναπτύσσονται σε διεθνές επίπεδο.

Επιπλέον, η συμμετοχή του ως υποψηφίου μέλους σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ινστιτούτο στη Χάγη αναδεικνύει την διεθνή του διάσταση και τη διάθεσή του να συνεισφέρει σε προβλήματα παγκόσμιας σημασίας. Ως φοιτητής νομικής με ειδίκευση στο δημόσιο δίκαιο, ο Ιωάννης διαθέτει τις γνώσεις και τις ικανότητες που απαιτούνται για να συμβάλει στη δημόσια υπηρεσία και να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο Ιωάννης αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα νέου που αγαπά τον τόπο του και δεσμεύεται να συμβάλλει στη βελτίωση της Πάρου. Η πορεία του μέχρι σήμερα αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή του για την τοπική κοινότητα και τη διαρκή αναζήτηση της αρτιότητας και της ανάπτυξης.