Την πρώτη του ανάρτηση μετά την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια έκανε ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος μετά από χτύπημα που δέχθηκε, μετέβη με σπασμένη μύτη στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες.

«Ευχαριστώ το συγκινητικό προσωπικό του Ευαγγελισμού. Ευχαριστώ & για τις ευχές (σχεδόν) όλων σας. Τώρα προέχει να μην αποπροσανατολιστεί κανείς: Θρηνούμε τους 57 των Τεμπών. Προστατεύουμε το αυθόρμητο κίνημα των νέων, την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα αλλάξει. Ραντεβού στους δρόμους» γράφει ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και καταλήγει:

«Παρεμπιπτόντως: Δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει. Συνεχίζουμε!»

Προπηλακισμός και το 2015

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Γ. Βαρουφάκης το 2015, έξω από το ίδιο ακριβώς εστιατόριο, είχε  δεχτεί πάλι επίθεση!

Τότε αντιεξουσιαστές είχαν φωνάξει στον πρ. Υπουργό και του είπαν να σηκωθεί να φύγει από τα Εξάρχεια. Ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν ψύχραιμος και σηκώθηκε να τους μιλήσει αλλά τα πνεύματα άναψαν, με τον ίδιο και την γυναίκα του, να αποχωρούν εν μέσω αποδοκιμασιών.

Ο ίδιος είναι θαμώνας από παλιά στο συγκεκριμένο μαγαζί.