Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης λίγο πριν μπει στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο ελληνικός λαός αποφασίζει 21 Μαΐου για τις μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον τόπο.

«Είναι αδιανόητο να καλπαζουν οι ανισότητες. Η χώρα χρειάζεται ισχυρό κοινωνικό κράτος και θέσεις εργασίας και όχι την ανάπτυξη του κ. Μητσοτάκη των 400 και 500 ευρώ που διαιρεί θέσεις εργασίας. Θέλουμε ανάπτυξη με εξωστρέφεια και όχι η χώρα να γίνει ένα γιγάντιο ξενοδοχείο η real estate που δεν οδηγούν πουθενά» είπε επίσης ο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κ. Ανδρουλάκη αν θα κάνει επίθεση ή άμυνα στο ντιμπέιτ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: «Όποτε χρειάζεται κάνουμε επίθεση, όποτε χρειάζεται κάνουμε άμυνα. Η επίθεση είναι αναγκαία όταν δεχόμαστε επιθέσεις από fake news. Είμαι μετριοπαθής δεν μου αρέσει να αντιπαρατίθεμαι χωρίς λόγο. Όταν υπάρχουν προβοκατόρικες αντιλήψεις για τη συνεργασία με τον Βαρουφάκη ή ότι είμαστε αντίθετοι με τον φράχτη στον Έβρο... απαντάμε. Μαθήματα φιλοευρωπαικής πορείας και αξιοπιστίας στο ΠΑΣΟΚ από τους λαϊκιστές με γραβάτα ή χωρίς γραβάτα δεν θα πάρουμε».