"Από ατελείωτες εκτάσεις χρυσής αμμουδιάς που είναι φιλικές για τα μικρά παιδιά περιτριγυρισμένες από ζεστές θάλασσες, μέχρι προστατευμένους κολπίσκους που σκιάζονται από επιβλητικά αρμυρίκια, το νησί των Κυκλάδων, η Πάρος, έχει μερικές από τις καλύτερες παραλίες του Αιγαίου για οικογένειες".

Με αυτά τα λόγια ο βρετανικός Telegraph περιγράφει την Πάρο, στο ρεπορτάζ του για τις "30 καλύτερες επιλογές διακοπών στην Ελλάδα".

Το νησί της Πάρου, σύμφωνα με την έγκριτη βρετανική εφημερίδα, συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων προορισμών για οικογενειακές διακοπές, εκθειάζοντας, τις παραλίες του νησιού που είναι πιο φιλικές για τις οικογένειες και, όπως αναφέρει, διαθέτουν "χρυσές ακτές με ζεστά νερά".

Γράφει συγκεκριμένα: "Σε κοντινή απόσταση, με τα πόδια, από την πρωτεύουσα Παροικιά, είναι η ήσυχη παραλία της Λιβαδειάς, ιδανική για μικρότερα παιδιά, ενώ οι Κολυμπήθρες, με τους κυματιστούς βράχους κοντά στη Νάουσα ή η παραλία με τη χρυσή άμμο της Πούντας, με εγκαταστάσεις kite και windsurfing, είναι ιδανικές για οικογένειες που απολαμβάνουν τα θαλάσσια σπορ.

Επίσης η εφημερίδα κάνει αναφορά και σε άλλες περιοχές της χώρας, τόσο στο Αιγαίο, όσο και στην Πελοπόννησο.