Όλα ξεκίνησαν με δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας κατά την οποία η Αθήνα Ωνάση σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σαφήνεια αν πατέρας είναι ο τελευταίος της σύντροφος Αλμπέρτο Ζόρζι, με τον οποίο διατηρούσαν σχέση τα τελευταία δύο χρόνια.

Από το περιβάλλον της Αθηνάς στην Ελλάδα το γεγονός της εγκυμοσύνης ούτε επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε διαψεύδεται.

Το γεγονός που πυροδότησε τις φήμες για εγκυμοσύνη

Η Αθηνά Ωνάση, έγινε για άλλη μια φορά θέμα στα παγκόσμια ταμπλόιντ, αυτή τη φορά λόγω της εγκυμοσύνης της, ο οποία προς ώρας δεν έχει επιβεβαιωθεί. Η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση πρόσφατα βρέθηκε στους αγώνες ιππασίας στο Σαιν Τροπέ, οι οποίοι μάλιστα φέρουν και το όνομά της.

Μάλιστα η Αθηνά δεν συμμετείχε στους αγώνες, γεγονός που πυροδότησε περισσότερο τις φήμες για εγκυμοσύνη. Η εικόνα της βέβαια δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε το γεγονός, καθώς ακόμα δεν είναι εμφανής η κοιλίτσα της εγκυμοσύνης.

Ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας

Πατέρας του παιδιού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φαίνεται να είναι ο Alberto Zorzi, με τον οποίο λέγεται ότι ήρθε κοντά όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογο της, Cornetto K, το αγαπημένο άλογο του πρώην συζύγου της, Αλβάρο.

Imagess, Stefano Secchi,Verona Fiera Cavalli 2019,[/caption]

O Alberto και η Αθηνά ξεκίνησαν να μιλάνε πριν γίνει η πώληση, με την επικοινωνία τους να γίνεται ολοένα και εντονότερη, όσο περνούσε ο καιρός, με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά.

Μάλιστα οι φήμες φούντωσαν όταν ο Alberto Zorzi χώρισε με τη σύζυγό του, Analisa Giudini.

Ποιος είναι ο Alberto Zorzi

Ο Alberto Zorzi μεγάλωσε στο Μονσελίτσε κοντά στην Πάντοβα, στην όμορφη περιφέρεια του Βενέτο. Η ιππασία τον κέρδισε όταν σε ηλικία εννέα ετών ο αδελφός του τον έπεισε να ανέβει σε ένα πόνι.

Το σχολείο δεν του άρεσε και άρχισε να ασχολείται σοβαρά με την ιππασία από τα 18 του. Παρ’ όλα αυτά σπούδασε μηχανικός λόγω της άλλης μεγάλης του αγάπης, των αυτοκινήτων. Μάλιστα έλεγε αστειευόμενος: «Τουλάχιστον θα ήξερα να αλλάζω μια ρόδα σε περίπτωση που η ιππασία δεν πήγαινε καλά».

Στο σχολείο ήταν το «περίεργο», ντροπαλό παιδί που είχε πάθος με τα άλογα. Όταν πια άρχισε να κερδίζει κούρσες και να φιγουράρει στις εφημερίδες, όλοι ένιωθαν υπερήφανοι που γνώριζαν αυτό το «περίεργο» παιδί.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας και αθλητής φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένος με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και δείχνει πρόθυμος για να την παντρευτεί