Για ασήμαντη αφορμή, ο υψηλόσωμος αθλητής του Μuay Thai πλάκωσε στο ξύλο δύο άτομα και επιχείρησε να φύγει με σκάφος από το νησί.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε, μετά από συντονισμένες προσπάθειες των αρχών, Ελληνοαυστραλός γνώστης Μuay Thai που χτύπησε δύο άτομα σε μπαρ της Ίου, με αποτέλεσμα ένας από τους δύο να χρειαστεί να μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα λόγω σοβαρών τραυμάτων στο κεφάλι.

Όπως αναφέρουν στο ρεπορτάζ τους στο protothema.gr ο Δημήτρης Πώποτας και η Άρια Καλύβα, όλα ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός πέρασε από δίπλα του και τον ακούμπησε, χωρίς να του ζητήσει συγγνώμη με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση.

Αυτή είχε ως αποτέλεσμα να τον ρίξει κάτω με ένα χτύπημα με τον αγκώνα, ενώ το ίδιο έκανε και με τον φίλο του, τους οποίους κλώτσησε στη συνέχεια.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία όταν έφτασε στο σημείο ο δράστης είχε εξαφανιστεί. Οι μαρτυρίες όμως που υπήρξαν βοήθησαν στο να βρεθεί που έμενε και να στηθεί... καρτέρι για την σύλληψή του, κάτι που έγινε το επόμενο πρωί.

Μάλιστα, αν και προσπάθησε να διαφύγει, διαπιστώθηκε πως θα επιχειρούσε να φύγει από το νησί με σκάφος και όχι με το καράβι, προκειμένου να αποφύγει τις αρχές.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο ένας εκ των δύο θυμάτων, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Πηγή: protothema.gr gazzetta.gr

Φωτογραφία: protothema