Έκπληκτος έμεινε ένας φωτογράφος όταν φωτογραφίζοντας την άγρια θάλασσα Roker Pier στο Σάντερλαν της Βορειοανατολικής Αγγλίας αποθανάτισε το σχήμα ενός προσώπου σε ένα κύμα που σκάει  πάνω σε έναν φάρο.

Πρόκειται για τον Ian Sproat ο οποίος τράβηξε περίπου 4.000 φωτογραφίες κατά τη διάρκεια μιας 12ωρης φωτογράφισης στο Roker Pier το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με το BBC.

Ο 41χρονος από το Βόρειο Τάινσαϊντ είπε ότι χάρηκε που βρήκε το πρόσωπο, προσθέτοντας: «Μόλις σκέφτηκα τι στο διάολο;»

Ο ίδιος ξεκίνησε την φωτοφράφιση πριν από δύο χρόνια αφού όπως είπε τον βοήθησε στην αντιμετώπιση προβλημάτων ψυχικής υγείας που του δημιούργησε το συνεχές lockdown λόγω κορωνοϊού.

Ο Sproat είπε ότι το πάθος του ήταν να αιχμαλωτίζει αναγνωρίσιμα σχήματα φτιαγμένα από τα κύματα και το θαλασσινό τοπίο και δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντιμετώπισε τη μορφή ενός προσώπου σε μία από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει εκείνη την ημέρα.

Η φωτογραφία προκάλεσε μεγάλη αντίδραση όταν ο Sproat τη μοιράστηκε στη σελίδα του στο Instagram με τη λεζάντα: «Θα μπορούσε να είναι η θεά του νερού Αμφιτρίτη ή η αγαπημένη μας εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ;»