Ανάστατη παραμένει η Σέριφος από το περιστατικό με το άτυχο μουλάρι που ξεψύχησε σε μια λίμνη αίματος, σε αυλή οικοπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι και τουρίστες του νησιού άκουγαν επί μέρες το άτυχο ζώο να κλαίει και να ουρλιάζει, κάποιοι εκ των οποίων έκαναν τελικά καταγγελία στην αστυνομία.

«Ό,τι έγινε ήταν μια ώρα το πολύ – Καλέσαμε γιατρό όταν ενημερωθήκαμε να καταλαγιάσει τον πόνο του γέρικου ζώου γιατί ήταν οι τελευταίες του στιγμές»

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι το εν λόγω ζώο ανήκε στην οικογένεια του δημάρχου της Σερίφου και συγκεκριμένα στον πατέρα του, ωστόσο ο ίδιος το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Ο Κωνσταντίνος Ρεβίνθης έδωσε τη δική του απάντηση για το περιστατικό μιλώντας στο MEGA όπου, όπως ανέφερε, το ζώο βρισκόταν στον φυσικό του χώρο ελεύθερο, αλλά ήταν γέρικο και είχε έρθει η ώρα του να αποβιώσει.

«Ήταν μια ώρα το πολύ, όχι μέρες»

«Αφενός μεν γίνεται τώρα μια συζήτηση για μέρες. Πόσες ημέρες ήταν; Γιατί αυτή η στιγμή που βλέπετε εκεί είναι μιας ώρας το πολύ, δεν υπάρχουν δηλαδή ημέρες. Αυτός που τα λέει είναι συκοφάντης», σημείωσε.

«Εσείς θεωρείτε ότι είναι δυνατόν να υπέφερε ένα ζώο μέρες και να μην έχει παρέμβει κανένας; Αυτός που το λέει, δε λέει ότι είναι του τάδε, λέει ότι είναι του πατέρα του δημάρχου, κάτι το οποίο είναι ψευδές, προφανώς με δόλο για να βλάψει τον δήμαρχο» πρόσθεσε.

Όπως είπε, το μουλάρι ήταν ενός θείου του, αλλά «από πότε είναι τεκμήριο ενοχής το ότι κάποιος είναι συγγενής του δημάρχου; Βασανισμένο γιατί ήταν; Ένα ζώο το οποίο είναι 38 ετών και έχει ξεπεράσει το προσδόκιμο ηλικίας και είναι γέρικο και ήρθε η ώρα του να αποβιώσει, δε σημαίνει ότι το βασάνισε ο ιδιοκτήτης του. Ο χώρος στον οποίο ζει ένα μουλάρι, είναι το χωράφι, όχι σε σαλόνι».

Και συμπλήρωσε για να καταλήξει: «Πέρασαν τόσοι άνθρωποι και κανείς δεν ειδοποίησε τον δήμαρχο; Εγώ το έμαθα επειδή μου έστειλαν το βίντεο. Το ζώο αυτό ήταν 38 ετών, πάρα πολύ μεγάλο σε ηλικία, γέρασε και ήρθε η ώρα του να αποβιώσει. Δεν είναι δεμένο. Το ζώο αυτό είναι σε ένα χωράφι, στον φυσικό του χώρο. Εφόσον ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης και εγώ εν συνεχεία, αμέσως καλέσαμε έναν γιατρό διότι η κτηνίατρος δεν υπήρχε εκεί πέρα. Μίλησε με την κτηνίατρο και έκανε δύο ενέσεις στην ουσία, παυσίπονες, για να καταλαγιάσει λίγο τον πόνο του ζώου γιατί ήταν στις τελευταίες του στιγμές».