Πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, το σώμα και το πόδι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 54χρονου τοπογράφου που δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Ψυχικό. Ο δράστης ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει. Μάλιστα, είχε στην κατοχή του δύο όπλα, τα χρησιμοποίησε και τα δύο και είναι όπλα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, εντοπίστηκαν πολλαπλά τραύματα στη σορό του 54χρονου τοπογράφου. Περίπου 35 με 40 διαμπερή τραύματα στο σώμα, στο κεφάλι και στο πόδι του θύματος. Ο ιατροδικαστής εντόπισε 15 και πλέον πύλες εισόδου και αντίστοιχες πύλες εξόδου, στοιχείο που δείχνει ότι σχεδόν όλες οι σφαίρες που έριξε ο πληρωμένος δολοφόνος βρήκαν στόχο.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ο δράστης χρησιμοποίησε δύο όπλα για να πραγματοποιήσει το συμβόλαιο θανάτου. Ωστόσο, όπως προέκυψε από την βαλλιστική εξέταση αλλά και από το οπτικό υλικό που είχαν στην κατοχή τους οι δράστες, ενώ αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι χρησιμοποίησε δύο γεμιστήρες, τελικά προέκυψε ότι χρησιμοποίησε δύο διαφορετικά εννιάρια πιστόλια, τα οποία είχε στο τσαντάκι μέσης και τα χρησιμοποίησε σε βάρος του θύματος που δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Τα φονικά όπλα είναι καθαρά, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες και οι καταθέσεις σε Μύκονο και Αθήνα. Στο «νησί των ανέμων» κλιμάκιο των ανθρωποκτονιών έχει πάρει καταθέσεις από επιχειρηματίες με τους οποίους συνεργάζονταν το θύμα.

Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν το σπίτι που διέμενε ο 54χρονος τοπογράφος όταν επισκέπτονταν τη Μύκονο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ερευνητές εντόπισαν έναν υπολογιστή που χρησιμοποιούσε το θύμα και έχει μεταφερθεί για ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.