Την υποψηφιότητα της Άννας Φραγκούλη στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Η κ. Φραγκούλη, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα»  και υποψήφιος Δήμαρχος Πάρου κ . Κώστας Μπιζάς, είναι ένα άνθρωπος στον οποίο θρέφω μεγάλη εκτίμηση για την αξιοπρέπεια, την επιμονή και το γενικότερο ηθικό ανάστημα που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του στη τοπική αυτοδιοίκηση. Για όλους τους παραπάνω λόγους, ανταποκρίθηκα θετικά στη πρόταση του  να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου μας. Με άξονες την συνεργασία , την ανιδιοτέλεια και τη παρατεταμένη προσπάθεια  ελπίζω να καταστούν εφικτά τα αιτήματα του συνόλου των μόνιμων κατοίκων αλλά και των φιλοξενούμενων, για ποιοτικότερες συνθήκες διαβίωσης στο νησί μας.
Καλή επιτυχία σε όλους».

Βιογραφικό.

-Η Άννα Φραγκούλη γεννήθηκε το 1986 και αποφοίτησε από το γενικό Λύκειο Παροικιάς

- Είναι Φιλόλογος, απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  -  Τμήμα Φιλοσοφίας ,Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (ειδίκευση στη ψυχολογία).

-Δραστηριοποιείται στο χώρο της Ιδιωτικής εκπαίδευσης από το 2009 έως σήμερα – Είναι Συνιδιοκτήτρια φροντιστηρίου «Θετικές και Θεωρητικές σπουδές»

- Παρακολουθεί συνέδρια και σεμινάρια σε παιδαγωγικά και διδακτική ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες  από το 2006 έως σήμερα.

-Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων Ελλάδος .

- Συμμετέχει σε διάφορες εθελοντικές δράσεις όπως Φεστιβάλ Πάρου, Κοινωνικό φροντιστήριο Δήμου Πάρου , Δημοτική βιβλιοθήκη Πάρου.