Απάντηση στην ανάρτηση-καταγγελία μίας γυναίκας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι σε beach bar στη Σιθωνία Χαλκιδικής δεν της επέτρεψαν να ταΐσει το 2 ετών παιδί της με φαγητό που έφερε η ίδια από το σπίτι, έδωσε ο υπεύθυνος του καταστήματος, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

«Για τα παιδιά επιτρέπουμε τα πάντα» ισχυρίστηκε ο υπεύθυνος του Lagonisi beach bar, όπου συνέβη το περιστατικό, Γιώργος Τσερκέζης.

«Η κυρία έφερε φαγητό μαζί της το οποίο ήταν παστίτσιο. Εμείς για τα παιδιά επιτρέπουμε όλα τα φαγητά και μάλιστα τα φυλάσσουμε και στο ψυγείο για να μην χαλάσουν. Η κυρία έβγαλε το φαγητό και αντί να ταΐσει το παιδί της, τάιζε την ίδια και τον άντρα της. Υποχρέωση του σερβιτόρου ήταν να ενημερώσει την κυρία ότι ήταν σε οργανωμένη παραλία και δεν επιτρέπουμε φαγητά για τους πελάτες. Για τα παιδιά επιτρέπουμε τα πάντα».

Η καταγγέλλουσα, η οποία κάνει διακοπές στη Χαλκιδική, μίλησε επίσης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και περιέγραψε τι συνέβη στις 14 Αυγούστου 2023 στο γνωστό beach bar.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ίδια, ο σύζυγος της και το 2χρονο παιδί τους παραθέριζαν στην περιοχή της Βουρβουρούς με ένα ακόμα ζευγάρι και το ενός έτους παιδί τους.

Όταν έφτασαν στο beach bar, είχαν μαζί τους ένα μικρό ψυγείο με τα φρούτα των παιδιών για το οποίο κανείς δεν τους έκανε παρατήρηση.

Αφού έκατσαν στις ξαπλώστρες, μεταξύ άλλων παρήγγειλαν και ένα Burger το οποίο όμως δεν τους άρεσε, το επέστρεψαν πίσω και τους επιστράφηκαν τα χρήματα.

«Επειδή το Burger ήταν μπαγιάτικο δεν ήθελα να παραγγείλω κάτι για το παιδί. Είχαμε φτιάξει μακαρόνια στο σπίτι και πήγαμε και φέραμε το φαγητό του για να φάει. Ήταν μέσα σε ένα αλουμινένιο σκεύος λίγο μεγάλο γιατί δεν βρήκαμε κάτι άλλο. Εγώ στο παιδί μου δεν ήθελα να δώσω burger, αλλά το φαγητό που εγώ έχω φτιάξει. Δεν ξέρει αν το παιδί μου έχει αλλεργίες ή κάτι άλλο. Εκείνη την στιγμή έρχεται ένας υπεύθυνος του καταστήματος και μας λέει ότι αυτό που κάνουμε απαγορεύεται και να πάμε να το ταΐσουμε στο αυτοκίνητο» εξήγησε από την πλευρά της η γυναίκα.

Δείτε την ανάρτηση της γυναίκας που έγινε viral

kataggelia

Πηγή: rthess.gr