Την υποψηφιότητα της Αφροδίτης Αλεξοπούλου στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Αφροδίτη Αλεξοπούλου, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Η απόφαση μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Μπιζά ήταν προϊόν ώριμης απόφασης. Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αναμετρηθούμε όλοι μας με την αλήθεια αλλά και την ιστορία του τόπου μας, των μικρών χωριών μας που κινδυνεύουν να χάσουν τη φυσιογνωμία τους όχι μόνο λόγω της αλόγιστης ανάπτυξης αλλά και πολλών άλλων παραγόντων. Συστρατεύομαι με τον Κώστα Μπιζά, ένα άνθρωπο που γνωρίζω πολλά χρόνια, έμπειρο αυτοδιοικητικό που αγαπά και πονάει το νησί μας κι είναι αποφασισμένος μαζί με τη δυνατή ομάδα συνεργατών που αποτελούν το ψηφοδέλτιό του να διοικήσει την Πάρο αποτελεσματικά.»

Βιογραφικό

Η Αφροδίτη Αλεξοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον χώρο της Υγείας, πρώτα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων για 2 χρόνια και στη συνέχεια μετακινήθηκε για υπηρεσιακούς λόγους στο Υπουργείο Υγείας όπου εργάστηκε για 22 συνεχή χρόνια μέχρι το 2011, χρονιά όπου πήρε την απόφαση μαζί με την οικογένειά της να εγκατασταθεί στην Πάρο, το νησί του συζύγου της. Από τότε εργάζεται ως γραμματέας και ασκεί διοικητικό έργο στο Γυμνάσιο Πάρου.

Ζει στις Λεύκες κι είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Παντελαίο κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του ΜΕΕΑΣ ΥΡΙΑ Λευκών για 2 χρόνια. Από το 2019 είναι τοπική Σύμβουλος της Κοινότητας Λευκών.