Η αγαπημένη Παριανή σεφ, παρουσιάστρια, τηλεοπτική συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και πρέσβειρα της Ελληνικής Κουζίνας, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, και το πιο πετυχημένο portal μαγειρικής Argiro.gr, μαζί με τα social media – argirogr, @argiro.barbarigou, argirobarbarigou – εντάσσονται αποκλειστικά στο δυναμικό της More Media, τη νέα εταιρεία του Ομίλου Alter Ego Media.

Μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία

Μια συνεργασία στρατηγικής σημασίας για τη More Media, που στοχεύει στην παραγωγή ποιοτικού περιεχομένου στον τομέα του FOOD, με μια σημαντική υπογραφή, στα πλαίσια αναβάθμισης της Ελληνικής Κουζίνας και του σπουδαίου ρόλου της.

Η More Media και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ενισχύουν το argiro.gr και επιπλέον τροφοδοτούν τον Όμιλο Alter Ego (ΤΟ ΒΗΜΑ, tovima.gr, in.gr, tanea.gr κλπ) με περιεχόμενο FOOD, σε έντυπη (συγγραφή και έκδοση βιβλίων μαγειρικής) και ηλεκτρονική μορφή.

Η συνεργασία αυτή επισφραγίζεται με τη συμμετοχή της διάσημης Ελληνίδας σεφ στο MEGA.

Η ανάρτησή της για τη συμμετοχή της στη «Γη της Ελιάς»

argiro-mparmparigou

Μία ανάρτηση έκανε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σχετικά με τη συμμετοχή της στη «Γη της Ελιάς».

Η γνωστή μαγείρισσα υποδύθηκε την Αργυρώ στη δημοφιλή σειρά του MEGA και φρόντισε να μοιραστεί τα συναισθήματα από την εμπειρία της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών με τους υπόλοιπους ηθοποιούς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Έπαιξα σωστά την Αργυρώ⁉️ 🤩Ήταν πραγματικά μια μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία. Πότη, Αννούλα, Ασπασία, Αρετή μπήκατε στην καρδιά μου. Όλοι σας, ηθοποιοί, τεχνικοί παραγωγή, είστε σπάνια ομάδα, δεμένη και αγαπημένη. Γι αυτό άλλωστε κι έχετε τεράστια επιτυχία! “Η Γη Της Ελιάς” με αγκάλιασε και διευκόλυνε με κάθε τρόπο αυτό το εγχείρημα. Σας ευχαριστώ γι αυτό που έζησα μαζί σας 💙💙🥰».