Την υποψηφιότητα της Ασπασίας Λουκή στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Βιογραφικό

Η Ασπασία Λουκή, γεννήθηκε στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Πολυχρονόπουλο κι έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο Ιωάννη ο οποίος φοιτά στη σχολή Εμποροπλοιάρχων στα Χανιἀ.

Πριν από 23 χρόνια πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετοικήσει στην Πάρο, πατρίδα του πατέρα της Λυπράνδου Λουκή κι αγαπημένο τόπο των παιδικών της χρόνων. Έτσι εγκαταστάθηκε στην Αγκαιριά, τον τόπο καταγωγής της μαζί με τον σύζυγό της και το παιδί τους όπου άνοιξαν τη δική τους επιχείρηση υποδηματοποιίας με 3 καταστήματα αρχικά στην Παροικιά, Μάρπησσα κι Αλυκή. Μετά από πολλά χρόνια εμπορικής δραστηριότητας κι ένεκα μια σοβαρής περιπέτειας υγείας του συζύγου της Γιώργου, περιορίστηκαν σε ένα στην Αλυκή.

Η Ασπασία μια δυναμική και δραστήρια γυναίκα ενασχολήθηκε με συλλόγους και τα κοινά από τα πρώτα χρόνια της παρουσίας της και της νέας ζωής της στην Πάρο. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Αγκαιριάς και αργότερα του Γυμνασίου Πάρου.

Η Ασπασία όταν αποφοίτησε από το Λύκειο φοίτησε αρχικά σε σχολή Αισθητικής και στη συνέχεια μετά το πέρας των σπουδών της σε ιδιωτική σχολή όπου απέκτησε πτυχίο Δημοσίων Σχέσεων και Marketing.

Αποφάσισε να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά και να θέσει υποψηφιότητα για την Τοπική Κοινότητα Αγκαιριάς γιατί θέλει να προσφέρει με όλες τις της δυνάμεις στο χωριό της και να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξή της περιοχής της. Συγχρόνως έχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Μπιζά κι έχει την πεποίθηση ότι στο κρίσιμο σταυροδρόμι στο οποίο έχει περιέλθει η Πάρος, μόνο ο Κώστας Μπιζάς έχει τα προσόντα που χρειάζεται το νησί μας για να προχωρήσει με επιτυχία από εδώ και πέρα.

Η ίδια πιστεύει ότι λόγω της πολύχρονης ενασχόλησή της με τα κοινά αλλά και λόγω της επαγγελματικής της δραστηριότητας μπορεί να συμβάλει στην πρόοδο του αγαπημένου της χωριού αλλά και γενικά της περιοχής της.