Την υποψηφιότητα της Δέσποινας Μακρίδου, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Μακρίδου, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Βιώνοντας σαν μόνιμη κάτοικος του νησιού, τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν μπροστά μας, υποδομές, υγεία και υπερτουρισμός τα σημαντικότερα, δέχτηκα να συστρατευτώ στο πλευρό του Κ. Μπιζά, που με το ήθος του και την αφοσίωση του στο όραμα για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας, προσφέρει μια άριστη προοπτική για να μπουν σε σειρά και να επιλυθούν τα προβλήματά μας.

Θεωρώ αναγκαία την ανανέωση της Δημοτικής Αρχής του νησιού, αλλά και του τρόπου προσέγγισης της νέας πραγματικότητας, όπως διαμορφώνεται κυρίως με τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται με το τουριστικό ρεύμα προς το νησί. Ιδιαίτερα για την Παροικιά, που τόσο έχει παραμεληθεί τα τελευταία χρόνια, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι παρεμβάσεις μετά τις εκλογές έχουν τον χαρακτήρα του επείγοντος.

Θέλω να πιστεύω ότι οι συμπατριώτες μας, θα αντιληφθούν πως με τον Κ. Μπιζά, θα ανοίξουν οι δρόμοι για υγιή και ισορροπημένη ανάπτυξη του νησιού μας, χωρίς εμμονές και κομματικές σκοπιμότητες.

Η Πάρος μας χρειάζεται όλους!!!».

Βιογραφικό.

Η Δέσποινα Μακρίδου γεννήθηκε στον Κορυδαλλό Αττικής, μεγάλωσε στην Πετρούπολη και έχει 2 κόρες.

Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο της Πετρούπολης και κατόπιν τελείωσε την Ιδ. Σχολή Εκπαίδευσης Συνοδών Αεροπορικών Εταιρειών Αέρος- Εδάφους.

Εργάστηκε στον τουριστικό κλάδο στο γραφείο Ginis Travel.

Κατόπιν για 20 έτη ήταν υπεύθυνη πωλήσεων στην οικογενειακή της επιχείρηση ένδυσης. Παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται σε μεγάλη πανευρωπαϊκή εταιρία ως Οικονομικός Σύμβουλος, όπου και έγινε στέλεχος.

Τα τελευταία 11 χρόνια μένει μόνιμα στην Πάρο και εργάζεται σε ξενοδοχείο.