Την υποψηφιότητα της Ιωάννας Χανιώτη στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Χανιώτη, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Η Πάρος είναι όμορφη και έχει πολλές χάρες. Πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να την κάνουμε πιο λειτουργική για μας που ζούμε μόνιμα εδώ και πιο φιλόξενη για τους χιλιάδες επισκέπτες μας. Με αυτή την πίστη συμμετέχω ενεργά εδώ και χρόνια στις κοινές προσπάθειές μας είτε ως μέλος της ΚΔΕΠΑΠ, είτε στο Τοπικό Συμβούλιο Λευκών είτε σε συλλόγους του νησιού μας.

Με την ίδια πίστη συμμετέχω στον συνδυασμό «ΠΑΡΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ» και στηρίζω τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Μπιζά.

Η προσωπικότητα και το ήθος του με πείθουν ότι θα είναι ο δήμαρχος που χρειάζεται η Πάρος αυτή τη στιγμή. Δίπλα του, με τη δική σας στήριξη, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να κάνω τη ζωή μας στην Πάρο καλύτερη!».

Βιογραφικό

Η Ιωάννα Χανιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και ζει στις Λεύκες εδώ και 19 χρόνια. Εργάζεται στη ΔΟΥ Πάρου και είναι υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών από το 1991.

Γνωρίζει την Πάρο από παιδί καθώς ο πατέρας της είναι από τις Λεύκες και η μητέρα της από το Μαράθι. Οι αναμνήσεις των παιδικών και νεανικών της χρόνων από το νησί μας την έκαναν να το αγαπήσει και η αγάπη αυτή οδήγησε εκείνη και τον άντρα της να έρθουν να ζήσουν εδώ, να φτιάξουν το σπιτικό τους και να αποκτήσουν την κόρη τους.