Με απόφαση του δημάρχου Πάρου Κώστα Μπιζά τη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, αναλαμβάνει η Δημοτική Σύμβουλος  Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου.

Η κ. Χατζηγεωργίου σε ανάρτησή της στα social media, σημείωσε:

"Μεγάλη τιμή, μεγάλη ευθύνη η εκλογή μου ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ οφείλω στον Δήμαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά για την άκρως τιμητική πρόταση που μού έκανε γι’ αυτήν την σημαντική θέση. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συναδέλφους μου στο Δημοτικό Συμβούλιο για την καθολική στήριξη της υποψηφιότητάς μου και την ομόφωνη εκλογή μου.

Η εκλογή μου ως Προέδρου του Δ.Σ. Πάρου, ενός τόπου ξεχωριστού για την ιστορία του, για τον πολιτισμό του, για τη φυσική ομορφιά του, για τους ανθρώπους του, συνιστά ιδιαίτερη τιμή για μένα αλλά συγχρόνως και μεγάλη ευθύνη. Δεσμεύομαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το Δ.Σ. να έχει ποιότητα, κύρος, επίπεδο αντάξιο του νησιού μας. Προτίθεμαι να εργαστώ με συνέπεια, συνεργατικό πνεύμα, ευθύνη και άοκνο ζήλο ώστε αυτό να αποτελεί προπύργιο θεσμών και αξιών που προάγουν τον Δήμο μας και τον καθιστούν σεβαστό από όλους.

Θα ήθελα από τη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου να διαβεβαιώσω όλους τους συναδέλφους στο Δ.Σ. αλλά και όλους τους συνδημότες μας ότι θα είμαι δίπλα τους, εργαζόμενη για το καλό του νησιού μας. Προσβλέπω στη συνεργασία με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με τους υπαλλήλους του Δήμου, καθώς και με όλους τους πολίτες για όλα τα σημαντικά ζητήματα του νησιού μας, θέτοντας ως στόχο η νέα χρονιά να είναι μια χρονιά παραγωγική για την ανάπτυξη και εξέλιξη του τόπου μας.

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά! Υγεία και δύναμη σε όλες και σε όλους!"