Την υποψηφιότητα της Κατερίνας Χριστουλάκη στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Χριστουλάκη, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Δέχτηκα την πρόταση του Κώστα Μπιζά να ασχοληθώ με τα κοινά προκειμένου να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι ώστε ο τόπος  που ζούμε με την οικογένεια μου και μεγαλώνουν τα παιδιά μου να γίνει ακόμα καλύτερος!».

Βιογραφικό

Η Κατερίνα Χριστουλάκη γεννήθηκε στις 26/3/1977 στην Αθήνα. Είναι Παντρεμένη με τον Βαγγέλη Χορέβα. Εγκατασταθήκαν μόνιμα στην Πάρο το 2007 που είναι η καταγωγή του συζύγου της. Έχουν Αποκτήσει 3 παιδιά τον Αριστοτέλη, την Χρύσα και την Ηλέκτρα.

Εργάζεται στον επιχειρηματικό κλάδο του νησιού.

Υπήρξε αθλήτρια βόλεϊ και αργότερα αποφοίτησε από την σχολή διαιτησίας βόλεϊ   το 1996, όπου ήταν μέλος  στον  σύνδεσμο διαιτητών βόλεϊ Αθήνας και Ανατολικής Αττικής με συμμετοχή σε εθνικά και ευρωπαϊκά παιχνίδια μέχρι που απέκτησε τα παιδιά της.

Από πέρυσι είναι ξανά εν  ενέργεια διαιτητής στο σύνδεσμο διαιτητών βόλεϊ Πειραιά προκειμένου να βοηθήσει  στο να γίνονται αγώνες στο νησί μας.

Ήταν εθελόντρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνα 2004, στη γραμματειακή υποστήριξη των αγώνων βόλεϊ. Επίσης στους Παραολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας 2004, ήταν εθελόντρια ως  επόπτης γραμμών.

Υπήρξε αθλήτρια τένις καθώς και μέλος σε  χορευτικά συγκροτήματα της Αθήνας.

Έχει εργαστεί στον τομέα του τουρισμού για αρκετά χρόνια.

Υπήρξε Γραμματέας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Νάουσας, Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γυμνασίου Νάουσας και τώρα είναι Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Νάουσας.