Την υποψηφιότητα της Κατερίνας Φραντζή στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Βιογραφικό

Η  Κατερίνα Φραντζή είναι γέννημα θρέμμα της Πάρου, από τα χωριά του Κεφάλου με καταγωγή από την Μάρπησσα και τα Μάρμαρα. Τα τελευταία χρόνια ζει με την οικογένειά της στον Πρόδρομο.

Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Τζανακόπουλο, κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Χρήστο, την Ελένη και την Κυριακή.

Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Νάουσας και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στον τουριστικό τομέα.

Διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος και πλέον ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του πολιτιστικού συλλόγου "Σκόπας ο Πάριος" από το 2004, δημιουργώντας μέσα σε αυτά την χορευτική ομάδα του συλλόγου με ένα πλούσιο βεστιάριο κι έχει συμμετοχή σε πολλές εκδηλώσεις στο νησί.

Αποδέχτηκε την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Μπιζά να συμμετέχει στο ενωτικό ψηφοδέλτιό του και να θέσει υποψηφιότητα για την Δημοτική Κοινότητα Αρχιλόχου γιατί πιστεύει ότι ο Κώστας Μπιζάς συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται η Πάρος για να μπορέσει ν' αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις σε όλους τους τομείς, και στο παρόν και στο μέλλον.

Η ίδια έχει την πεποίθηση ότι μέσω της επαγγελματικής της ενασχόλησης με τον τουρισμό καθώς και της πολύχρονης τριβής της με τα πολιτιστικά μέσω του Συλλόγου "Σκόπας ο Πάριος" μπορεί να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του αγαπημένου της νησιού.