Την υποψηφιότητα της Κωνσταντίνας Μαυροπούλου στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Μαυροπούλου, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Για μένα η Πάρος είναι πια ο τόπος μου. Ο τόπος που αγαπώ. Ο τόπος μου από επιλογή γιατί εγώ επέλεξα να ζω και να εργάζομαι στην Πάρο και συγκεκριμένα στην Παροικία.  Για αυτόν τον υπέροχο τόπο με τις άπειρες δυνατότητες, αυτόν τον τόπο που μου έδωσε τόσες ευκαιρίες και κυρίως την ευκαιρία να ζω εδώ, θέλω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ.

Για αυτό αποφάσισα να συμμετέχω στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του ‘23, θέτοντας υποψηφιότητα δίπλα στον κ. Κώστα Μπιζά , επικεφαλής του συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα» γιατί: πιστεύω στους ανθρώπους με όραμα, πιστεύω στις συνεργασίες, πιστεύω σε αυτούς που θέλουν να κάνουν το καλύτερο για τον τόπο τους.

Θέλω μαζί με όλους σας να κάνω το καλύτερο που μπορώ για το νησί μας, και θέτω υποψηφιότητα για το τοπικό συμβούλιο της Παροικίας, για να μοιραστώ τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου στον τουρισμό για την ανάδειξη και την πρόοδο του νησιού μας και τη βελτίωση της καθημερινότητας μας».

Βιογραφικό.

-Η Κωνσταντίνα Μαυροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη.

-Σπούδασε στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι.  Θεσσαλονίκης.

-Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εργάστηκε στα τμήματα πωλήσεων και προώθησης προϊόντων διαφορών εταιρειών. Στη συνέχεια εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στο υποκατάστημα της Κατερίνης.

-Ήδη η πρώτη  της επαφή με την Πάρο ήταν καθοριστική για τη μετέπειτα πορεία της. Αρχικά, ξεκίνησε να εργάζεται στην επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων που διατηρεί η οικογένειά της στην Παροικία. Πολύ σύντομά επέλεξε την Πάρο και συγκεκριμένα την Παροικία, ως το μόνιμο τόπο κατοικίας της. Από το 2004 περίπου ανέλαβε εξ ολοκλήρου την επιχείρηση και απασχολείται στον Τουρισμό.

-Όλα αυτά τα χρόνια έχει έρθει σε επαφή με πολλούς ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, εμπειριών και καταγωγής. Αυτό της έδωσε μια μεγάλη εμπειρία στο να μπορεί να επικοινωνεί και να συνεργάζεται με κάθε άνθρωπο σεβόμενη τις ανάγκες του και τις όποιες διαφορετικές αντιλήψεις.