Την υποψηφιότητα της Μαρίας Τσαντουλή στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Τσαντουλή, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Έθεσα υποψηφιότητα με τον Κώστα Μπιζά διότι τον γνωρίζω πολλά χρόνια και πάνω από όλα τον εκτιμώ σαν άνθρωπο. Πιστεύω ότι έχει νέες ιδέες εξού και τα άτομα που έχει συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του, όπως και εμένα και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του. Υπάρχουν μέλη με πείρα στην τοπική αυτοδιοίκηση και νέοι άνθρωποι με όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για το νησί μας. Όλοι μαζί νομίζω θα πάμε την Πάρο όχι ένα αλλά πολλά βήματα μπροστά γιατί η Πάρος χρειάζεται την αλλαγή και με τον Κώστα Μπιζά είναι σίγουρο. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!».

Βιογραφικό

Η Μαρία Τσαντουλή του Γεωργίου και της Παρασκευής το γένος Στέλλα, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πάρο όπου ζει και εργάζεται. Είναι παντρεμένη με το Μαρίνο Ρούσσο του Σταμάτιου με τον οποίο έχουν αποκτήσει 3 παιδιά.

Είναι απόφοιτη του Γυμνασίου Πάρου. Δραστήρια από πάντα αφού έχει πάρει το ερέθισμα από τον πατέρα της ο οποίος είχε ασχοληθεί για πολλά χρόνια στην Κοινότητα Αγκαιριάς. Έχει διατελέσει μέλος του Συλλόγου νεολαίας Αγκαιριάς από την ίδρυση του, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, όπως και μέλος του Νηπιαγωγείου για τις ανάγκες αυτού. Τέλος στις δημοτικές εκλογές 2006, 2010 και 2014 εκλέχθηκε μέλος της τοπικής Κοινότητας Αγκαιριάς.