Την υποψηφιότητα της Μαρίνας Ζουμή στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Η κ. Ζουμή, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Η αίσθηση ευθύνης που νιώθω για το νησί μας με κινητοποίησε να συμμετέχω και να θέσω υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου στο συνδυασμό «ΠΑΡΟΣ με ΕΥΘΥΝΗ και ΕΝΟΤΗΤΑ» που έχει επικεφαλής τον Κώστα Μπιζά. Πιστεύω πως μπορούμε να προωθήσουμε τον τουρισμό σε αρμονία με την αειφορία, ενώ παράλληλα να διαφυλάξουμε τα χαρακτηριστικά και τις παραδόσεις του νησιού μας αναδεικνύοντάς και προβάλλοντάς τα. Για να το πετύχουμε αυτό, είναι σημαντική η συνεργασία με τους επαγγελματικούς και πολιτιστικούς φορείς ενώ η διαβούλευση με τους πολίτες του νησιού μας πρέπει να είναι συνεχής, συμμετοχική, χωρίς αποκλεισμούς και με ίσους όρους. Σας καλώ να συμπορευτείτε μαζί μας για ένα σύγχρονο δήμο που μπορεί να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις του καιρού μας και να διασφαλίσει τη βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού με σεβασμό στους πολίτες, το περιβάλλον και την πολιτιστική μας κληρονομιά».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

-Η Μαρίνα Ζουμή γεννήθηκε και κατοικεί στην Πάρο. Έχει δύο παιδιά και είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Ζουμή.

-Λειτουργεί μια μικρή τουριστική μονάδα ενοικιαζόμενων δωματίων στον Παρασπόρο Πάρου από 1991.

-Έχει αναπτύξει στο νησί μας σημαντική δραστηριότητα στα κοινά. Συγκεκριμένα, στο παρελθόν ήταν δραστήρια με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου του νησιού μας, ενώ  από το 2002 είναι δραστήριο μέλος του συλλόγου ιδιοκτητών ενοικιαζόμενων δωματίων "Μαντώ Μαυρογένους" κατέχοντας μάλιστα τα τελευταία 18 χρόνια τη θέση του ταμία του συλλόγου.

-Επίσης υποστηρίζει δράσεις με περιβαλλοντικό πρόσημο.