Την υποψηφιότητα της Σοφίας Σιφναίου στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Σοφία Σιφναίου, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αποδέχτηκα την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Μπιζά προς το πρόσωπο μου κι αποφάσισα να συμπορευτώ σε αυτόν τον αγώνα μαζί του γιατί τρέφω απέραντη εκτίμηση στον ίδιο, γνωρίζω τη μεγάλη αγάπη του για την Πάρο, την ικανότητά του, τις γνώσεις του, την εμπειρία που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την ενασχόλησή του με την Τοπική αυτοδιοίκηση και τους Συλλόγους κι είμαι απολύτως βέβαιη ότι θα διαχειριστεί με αποτελεσματικότητα τα προβλήματα του νησιού μας και θα δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ως άνθρωπος που ασχολούμαι χρόνια με τον Τουρισμό πιστεύω πως μπορώ να συμβάλω στην προώθηση λύσεων για τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί κι όλοι όσοι ζούμε στην Παροικιά τα αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Από πλευράς μου είμαι πρόθυμη να συνεισφέρω σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια και έχω την πεποίθηση ότι μέσω της επαγγελματικής μου ενασχόλησής μου, έχω γνώση κι εμπειρία και θα κάνω ό, τι μπορώ για να συμβάλω στην βελτίωση των συνθηκών στην πρωτεύουσα του νησιού μας.»

Βιογραφικό

Η Σοφία Σιφναίου γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς Παριανούς. Από μικρό παιδί λάτρευε την Πάρο και ερχόταν κάθε καλοκαίρι διακοπές. Η μεγάλη της αγάπη για το νησί την έφερε σ’ αυτό μόλις τελείωσε τις σπουδές της.

Ασχολήθηκε από νωρίς με τον τουρισμό και δημιούργησε μια μικρή τουριστική μονάδα με σεβασμό προς τους επισκέπτες του νησιού προσπαθώντας να τους προβάλει τη αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Κατά το παρελθόν ασχολήθηκε με την καλλιτεχνία δημιουργώντας πρωτότυπες χειροποίητες κατασκευές.

Χρόνια συμμετέχει στα κοινά μέσα από τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων «Ποσειδών» όπου είναι ταμίας. Πρόσφατα επέκτεινε την επιχειρηματική της δραστηριότητα μέσα από τη δημιουργία εταιρείας ενοικιαζομένων αυτοκινήτων.

Είναι λάτρης και μέλος της φωτογραφικής ομάδας καθώς και του Ποδηλατικού Ομίλου Πάρου.