Την υποψηφιότητα της Στελίνας Μουχαρρεμάι στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Μουχαρρεμάι, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Θεώρησα μεγάλη τιμή την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Μπιζά να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του και δέχτηκα με μεγάλη χαρά κι αίσθημα ευθύνης να συμμετάσχω σε αυτή την συλλογική προσπάθεια μαζί του, γιατί έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Μπιζά και μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Πιστεύω ακράδαντα ότι ήρθε η ώρα η Πάρος να γυρίσει σελίδα. Σε αυτή την προσπάθεια στην οποία συμμετέχουν πολλοί συμπολίτες μου και νέοι και νέες από όλη την Πάρο, δεν θα μπορούσα να είμαι απούσα».

Βιογραφικό

Η Στελίνα Μουχαρρεμάι, γεννήθηκε το 2000 στην Αυλώνα της Αλβανίας. Ήταν έξι μηνών όταν οι γονείς της αποφάσισαν να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη και να έρθουν στην Ελλάδα. Επέλεξαν την Πάρο ως τόπο και φάρο ζωής τους. Η Στελίνα τέλειωσε πρώτα το νηπιαγωγείο, στη συνέχεια το Δημοτικό και το Γυμνάσιο Πάρου κι αποφοίτησε το 2019 από το Γενικό Λύκειο Πάρου.

Κατά το χρονικό διάστημα 2019-2021 φοίτησε στο Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ, στο τμήμα Ζαχαροπλαστικής όπου έλαβε το δίπλωμα Ζαχαροπλαστικής. Έκτοτε συμμετέχει σε σεμινάρια ζαχαροπλαστικής για να βελτιώσει τις γνώσεις της. Τελευταία συμμετοχή της ήταν τον Ιανουάριο 2023, στο σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Sugarworld.

Σήμερα ασκεί το επάγγελμα του Ζαχαροπλάστη στην Παροικία, όπου εργάζεται σε μεγάλη επιχείρηση Αρτοποιίας από το 2021.

Στο παρελθόν εργάστηκε ως σερβιτόρα στο Εστιατόριο-Πιτσαρία «Νούφαρο» (2019 έως 2021).

Ζει με τους γονείς της κι έχει έναν μικρότερο αδελφό τον οποίο υπεραγαπά.

Είναι άνθρωπος της προσφοράς και στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τον εθελοντισμό και προσφέρει βοήθεια στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αρχίλοχος» και στον Σύλλογο Γυναικών Πάρου «Αρηίς».