Τον αριστουργηματικό μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη, «Η πόρνη από πάνω», παρουσίασε η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου στο θέατρο “Αρχίλοχος” του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Πάρκου Πάρου στη Νάουσα. Μια πρώτη παρουσίαση της ομάδας σε ανοικτό θέατρο.

Η παράσταση ενθουσίασε και συγκίνησε για μία ακόμη φορά το κοινό που την παρακολούθησε, καθώς τα σημαντικά μηνύματα του έργου περνούν στους θεατές μέσα από το χιούμορ και τη συγκίνηση.

Η προδοσία, η απόρριψη, η βαναυσότητα εναντίον των γυναικών και ταυτόχρονα ο έρωτας, η δύναμη που βρίσκει κανείς μέσα του ακόμη και στις δυσκολίες και η επιδίωξη για την χαρά της ζωής ξετυλίγονται συναρπαστικά μέσα από την αφήγηση μιας γυναίκας, που μέσα από το δύσκολο γάμο της έχασε πολλά, κέρδισε όμως τον εαυτό της.

Την Ερατώ ερμήνευσε μοναδικά καταχειροκροτούμενη από το κοινό, η Ελένη Φωκιανού, σε σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιώργου Γεμελιάρη.

Βοηθός σκηνοθέτη η Ελένη Τριπολιτσιώτη, τα σκηνικά επιμελήθηκαν οι Μαρουσώ Πουλίου και Αντώνης Μπαρμπαρής, για την εξαιρετική φωτογραφία της αφίσας, αλλά και τις φωτογραφίες της συγκεκριμένης παρουσίασης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Χανιώτη, ενώ την Γενική επιμέλεια είχε η Ανθούλα Θεοδωράκου.

Η πρόεδρος και το Δ.Σ του συλλόγου επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά το συγγραφέα του αριστουργηματικού αυτού έργου κύριο Αντώνη Τσιπιανίτη για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του έργου αφιλοκερδώς.

Ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου και η Θεατρική Ομάδα του, επέλεξαν ένα κείμενο δυνατό και τραγικά επίκαιρο ακόμα και σήμερα.

Ένα κείμενο που εκφράζει τους αγώνες και τις συνεχείς προσπάθειές μας για απαλοιφή της έμφυλης βίας, και των έμφυλων ανισοτήτων κάθε μορφής, που καλά κρατούν.

Μια προσπάθεια αφύπνισης μέσα από τη θέαση!

Η παράσταση θα επαναληφθεί ξανά λίγο πριν την ετήσια συνάντηση των Ερασιτεχνικών Θεάτρων Αιγαίου, σε ημερ/νίες που θα ανακοινωθούν σύντομα