Την Πάρο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, προκειμένου να τιμήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Άγιου Ανδρέα. Την Τετάρτη παρέστη στον εσπερινό στη Μονή του Αγίου Ανδρέα χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου. Μετά το πέρας του εσπερινού, ξεναγήθηκε από μέλη της οικογένειας του Γ. Ζουμή στα κελιά του μοναστηριού, τα οποία έχουν μετατραπεί πλέον σε μουσειακούς χώρους, φιλοξενώντας αντικείμενα και αναπαραστάσεις της ζωής των κατοίκων της Πάρου από παλαιότερες δεκαετίες.

Την Πέμπτη επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Πάρου και συναντήθηκε με τον Λιμενάρχη Πάρου κ. Κωνσταντίνο Μαρνίκα, με τον οποίο συζήτησαν ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του, όπως η στελέχωση του Λιμεναρχείου Πάρου, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου και είχε την ευκαιρία να συζητήσει ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες με τον Διευθυντή της Ένωσης κ. Αλέξη Γκόκα και το μέλος του Δ.Σ. κ. Νίκο Τσιγώνια.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο βουλευτής, συναντήθηκε με φίλους και κατοίκους με τους οποίους συζήτησε ζητήματα που τους απασχολούν.

Μετά το τέλος της επίσκεψης δήλωσε:

«Είχα τη χαρά να ξαναβρεθώ στην Πάρο, να συναντήσω φίλους αγαπητούς, πολίτες και φορείς του νησιού και να αφουγκραστώ τις αγωνίες και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Από πλευράς μου, συνεχίζω να είμαι κοντά στους Παριανούς και στις Παριανές και να είμαι επίκουρος σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της ζωής τους».