Συγκλονίζει  η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

Σχετικά με την απουσία της δράστιδας από το δικαστήριο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε ότι «από την πρώτη μέρα ήταν το ερωτηματικό, το “γιατί”. Ήταν μεγάλη προσβολή και απογοήτευση».

«Μαζί με μένα ταλαιπωρείται και η οικογένειά μου. Ενώ ήμασταν όλοι εκεί εκείνη επέλεξε να μην έρθει. Έχει μια στάση που δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας, δεν έχει κατανοήσει τι έχει κάνει και πόσο σοβαρό είναι αυτό. Κρατάει μια απόσταση, σαν να μην την αφορά. Για μένα ήταν μονόδρομος, το οφείλω στον εαυτό μου, θεωρώ ότι θα με βοηθήσει να καταλάβω και να ξεπεράσω σιγά σιγά όλο αυτό το σοκ που έχω υποστεί και να μπορέσω να προχωρήσω παρακάτω» είπε.

Η ίδια τόνισε ότι «δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι από την άλλη» και πρόσθεσε:

«Ήταν τόσες πολλές οι σκέψεις. Κατάλαβα πόσο δύσκολο ήταν για τη γιατρό να μου δείξει το μέγεθος της ζημιάς και την προσπάθεια που έπρεπε να κάνει για να αποκαταστήσει τη βλάβη. Αυτές τις εικόνες η μητέρα μου έπρεπε να βρίσκει το θάρρος να τις αντιμετωπίζει, εκείνη το ήξερε, εγώ όχι. Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που σώθηκα. Είναι ένας τρόπος να συνειδητοποιώ ότι δεν θα μπορέσω να είμαι όπως ήμουν».

Περιέγραψε πώς ένιωσε όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και ήταν εκεί όλα τα Μέσα Ενημέρωσης.

H Ιωάννα αναφέρθηκε στον 40χρονο άνδρα, που είχε παρουσιαστεί ως το “μήλον της έριδος” στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι και στα όσα φέρεται να δήλωσε μέσω του δικηγόρου του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα, μιλώντας στον ALPHA, «θα ήθελα να έρθει στο δικαστήριο ο 40χρονος και να πει την αλήθεια».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε ότι «δεν ήξερα τον 40χρονο, δεν τον είχα συναντήσει ποτέ» και πρόσθεσε ότι «δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου». Όπως υποστήριξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, «δεν κατάλαβα ποτέ για ποιον λόγο έχω εμπλακεί».

«Καλό θα είναι να εξετάζουμε αυτά που δηλώνουμε, γιατί η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και πρέπει να ελέγχουμε τη βαρύτητα του λόγου μας. Εγώ θα ήθελα να έρθει και να πει την αλήθεια, αυτά που ξέρει, τα γεγονότα για να διαλευκανθεί η υπόθεση.  Το έχω δηλώσει, δεν ξέρω πώς είναι η φωνή του, η όψη του, δεν είχα καμία σχέση μαζί του. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ» τόνισε.