Για την παρουσία του στα εγκαίνια της πρώτης μονάδας φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, της Tikun Olam, στην Κόρινθο μαζί με τον σύμβουλο του Μαξίμου επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Καρανίκα, αναφέρθηκε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αισθάνθηκα πολύ μεγάλη χαρά και πολύ μεγάλη περηφάνια, διότι πρώτον συνέβαλα και εγώ ως υπουργός στο να γίνει πραγματικότητα αυτό που θα βοηθήσει τους ασθενείς στην Ελλάδα, αλλά και την ελληνική οικονομία. Αισθάνομαι και μία εσωτερική χαρά, διότι μπόρεσα να ξεπεράσω τις αρχικές δικές μου ενστάσεις και δεν άφησα τον εαυτό μου να εγκλωβιστεί σε μια προηγούμενη λανθασμένη άποψη» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας ειδικότερα για τον Νίκο Καρανίκα: «Αισθάνθηκα χαρά, που μου δόθηκε η ευκαιρία να διορθώσω το λάθος μου δημόσια έναντι του κυρίου Καρανίκα, τον οποίο ιδιαίτερα εκτιμώ για αυτή του την στάση», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Ήταν μία πολύ ωραία εκδήλωση, πολύ συγκινητική και σπουδαία για την Κόρινθο, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.