Στην αντεπίθεση περνά ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος επιλέγει τη νομική οδό μετά τους βαρείς υπαινιγμούς εις βάρος του σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης από τoν Κολωνό.

Ο κ. Γεραπετρίτης την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του κατασκευαστή και προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ο οποίος έκανε αρχικά λόγο για τη σχέση του με την εν λόγω υπόθεση.

Μάλιστα ο κ. Γεραπετρίτης συνέχισε τις νομικές του ενέργειες καταθέτοντας μήνυση κατά της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα, η οποία σε ανάρτησή της είχε αναπαράξει το δημοσίευμα για την ανάρτηση του κ. Εμφιετζόγλου, γράφοντας «Καλημερούδια αφεντικά, πώς τα καλοπερνάτε;».

«Θα πρέπει να υπάρχει όριο στη συκοφαντία και το όριο αυτό είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια» ανέφερε ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε συνομιλητές του.

akrita-anartisi

Ο κ. Γεραπετρίτης έκανε τη μήνυση στον κ. Εμφιετζόγλου την Τρίτη του Πάσχα και στην Έλενα Ακρίτα χθες για τη «χυδαία αναπαραγωγή» της ανάρτησης Εμφιετζόγλου. Επιφυλάσσεται δε και για άλλους που έχουν κάνει αναπαραγωγή, όπως για το αστικό σκέλος αγωγές.