Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, ανακοινώνει την επιστροφή μερικών από τους αγαπημένους προορισμούς για την καλοκαιρινή σεζόν του 2023, καθώς η αεροπορική εταιρεία προσθέτει επίσης το νέο δρομολόγιο της Γκόα στο διευρυνόμενο δίκτυό της.

Οι καλοκαιρινοί προορισμοί:

  • Γκόα , 04 εβδομαδιαίες πτήσεις από 27 Μαρτίου 2023
  • Αλεξάνδρεια και Σαρμ Ελ Σέιχ , 02 εβδομαδιαίες πτήσεις από 03 Ιουνίου 2023 έως 13 Σεπτεμβρίου 2023 (Τετάρτη & Σάββατο)
  • Μύκονος , 02 εβδομαδιαίες πτήσεις από 01 Ιουνίου 2023 έως 30 Σεπτεμβρίου 2023 (Πέμπτη & Σάββατο)
  • Nίκαια , 02 εβδομαδιαίες πτήσεις από 01 Ιουνίου 2023 έως 28 Σεπτεμβρίου 2023 (Πέμπτη & Κυριακή)
  • Μάλαγα , 03 εβδομαδιαίες πτήσεις από 16 Ιουνίου 2023 έως 29 Σεπτεμβρίου 2023 (Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή)

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Gulf Air, Captain Waleed Al Alawi, σχολίασε:

«Περήφανα παρακολουθούμε το δίκτυό μας να αναπτύσσεται περαιτέρω με την προσθήκη νέων προορισμών και φιλόξενων δρομολογίων επιστροφής για την εξυπηρέτηση της καλοκαιρινής κίνησης. Το δίκτυό μας συνεχίζει να προσθέτει δημοφιλείς μπουτίκ προορισμούς που είναι αγαπημένοι σε πολλούς τουρίστες και οικογένειες στο Βασίλειο του Μπαχρέιν και στην περιοχή. Ειδικά καθώς είδαμε τη ζήτηση για ταξίδια να αυξάνεται με υγιή επιτάχυνση το περασμένο καλοκαίρι. Με την προσθήκη της Γκόα στο αναπτυσσόμενο δίκτυό μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα λάβουμε ακόμη μεγαλύτερη θετική ανατροφοδότηση από τους επιβάτες μας από αυτή που λάβαμε το 2022».

Το 2019 και σύμφωνα με τη στρατηγική της να γίνει η αεροπορική εταιρεία της επιλογής του πελάτη, η Gulf Air ανακοίνωσε την ιδέα της μπουτίκ επιχειρηματικού μοντέλου που θα ενίσχυε την εστίασή της στο προϊόν και την εμπειρία των πελατών και συνεχίζει να επιδεικνύει την εφαρμογή της στρατηγικής της με επιτυχία.

Η Gulf Air διαφοροποιείται ως αεροπορική εταιρεία boutique, δίνοντάς της ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με τη στρατηγική εκσυγχρονισμού του στόλου της, τη νέα προσφορά κλάσης Falcon Gold, την αναβαθμισμένη εμπειρία οικονομικής θέσης, τους νέους προορισμούς και την παρουσία της στο νέο τερματικό σταθμό στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπαχρέιν.