Η Θεατρική ομάδα του Π.Σ «Αρχίλοχος» παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Πάρο, το διαχρονικό έργο του George Orwell «Η Φάρμα των Ζώων» σε σκηνοθεσία του Πάνου Κέκα.

Τα ζώα της φάρμας ενώνουν τις δυνάμεις τους, ανατρέπουν τον αγρότη και αποκτούν τον έλεγχο του αγροκτήματος. Υπό την ηγεσία του σοφού αγριογούρουνου, του Γέρο Στρατηγού, οραματίζονται ένα ουτοπικό μέλλον. Αλλά καθώς η εξουσία διαφθείρει, η νεοαποκτηθείσα ελευθερία τους παίρνει μια σκοτεινή τροπή. Προδοσία, προπαγάνδα και μεταβαλλόμενες συμμαχίες ακολουθούν, απηχώντας την πολυπλοκότητα του δικού μας κόσμου.

Το έργο αυτό καταδικάζει κάθε μορφή δικτατορίας και μας οδηγεί σ` ένα συναρπαστικό ταξίδι στη διαχρονική αλληγορία του Τζορτζ Όργουελ. Αυτή η τολμηρή και σύγχρονη διασκευή από τον σκηνοθέτη Πάνο Κέκα, ζωντανεύει την επανάσταση της φάρμας, όπου τα ζώα εξεγείρονται ενάντια στους ανθρώπινους καταπιεστές τους, αναζητώντας ελευθερία και ισότητα.

Το έργο μας οδηγεί σε μια προκλητική εξερεύνηση της εξουσίας, της ιδεολογίας και του αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο και είναι μια υγιής θεατρική πρόταση για όλους τους θεατές.

Θέατρο ΕΠΑΛ

26,27,28 Απριλίου

Ώρα 8.30μμ

Οικονομική βοήθεια: 8€

Προπώληση:  «Αναγέννηση» Παροικιά

«Ταντάνης»  Νάουσσα