«Δεν θα κάνουμε πίσω» δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης σε τηλεφωνική του παρέμβαση στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ένα 24ωρο πριν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα μας. Δεν θα κάνουμε πίσω. Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στα μέλη του κόμματος.

Παράλληλα ανέφερε ότι «θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Θα προχωρήσουμε. Να μην μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας».

Κατά τον ίδιο ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει θέτοντας ως στόχο να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους 600.000 πολίτες που έχασε στην κάλπη. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με κοινωνικό πρόσημο και «είναι στάση ζωής να παλεύουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα των οποίων εξαϋλώνονται και στη συνέχεια έρχονται και οι υπουργοί και λαϊκίζουν» πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης.

Δίνοντας το στίγμα του είπε ξανά «δεν θα κάνουμε πίσω» και συνέχισε λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «πρέπει να σηκώσει ανάστημα και να ξανακερδίσουμε τους πολίτες που απογοητεύτηκαν από εμάς».