Στο ιστορικό στρατόπεδο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα παρουσιάστηκε την Παρασκευή (16/3) προκειμένου να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για, περίπου, 20 μέρες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι φαντάρος.

Ο Κασσελάκης, αφού αποχαιρέτησε τον πατέρα του, ο οποίος τον συνόδευσε στη Θήβα, και τους στενούς του συνεργάτες πέρασε την πύλη του στρατοπέδου στις 4 χθες το απόγευμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης τοποθετήθηκε σε θάλαμο με 16 ακόμα νεοσύλλεκτους στρατιώτες. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λένε οι πληροφορίες, προσαρμόστηκε γρήγορα με τα χακί ρούχα, συνομίλησε με τους υπόλοιπους φαντάρους και πήγε στο ΚΨΜ.

Μάλιστα, στο στρατόπεδο έχει ληφθεί ειδική μέριμνα ώστε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τη βασική εκπαίδευση, τις πρωινές ώρες, το υπόλοιπο της ημέρας να έχει τη δυνατότητα να αποσύρεται σε έναν ιδιαίτερο χώρο προκειμένου να μπορεί να ασκεί τα καθήκοντα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε πως δικαιούται έξοδο ως νεοσύλλεκτος είτε την Κυριακή 17/3, είτε την Καθαρά Δευτέρα 18/3, αλλά δήλωσε πως δεν θα κάνει χρήση της εξόδου.