Ένα απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού ηλικιωμένου ζευγαριού, ηλικίας 74 και 70 ετών, αντίστοιχα, συνέβη σε beach bar της Χαλκιδικής, από τον υπεύθυνο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία του ζευγαριού, στην παραλία Κασταμονίτη τους απαγορεύτηκε να κάνουν μπάνιο στην παραλία.

Όπως καταγγέλλει το ζευγάρι, ηλικίας 74 και 70 ετών, υπεύθυνοι beach bar στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην παραλία Κασταμονίτη τούς απαγόρευσαν να κάνουν μπάνιο στην παραλία.

«Σάββατο πρωί, 10:00. Λόγω του ότι είμαι χειρουργημένη στον εγκέφαλο, πηγαίνουμε πρωί. Ήμασταν δύο μέτρα μακριά από τις ξαπλώστρες τους σε μέρος δημόσιο. Ούτε μπροστά ούτε πάνω πετσέτα να ακουμπήσω. Έρχεται λοιπόν κι αρχίζει να βρίζει»,  κατήγγειλε η 70χρονη στο MEGA για το περιστατικό που έγινε στα τέλη Ιουνίου.

Ωστόσο, ο υπεύθυνος δεν έμεινε μόνο στις βρισιές, καθώς δεν δίστασε να χτυπήσει την 70χρονη.

«Ο σύζυγος ήταν σκυμμένος κι έβαζε την ομπρέλα. ''Θα σας πνίξω'', ''θα σας πετάξω'', πολλές βρισιές… Κι εγώ η αθεόφοβη για να μη σηκωθεί ο άνδρας μου, σηκώνομαι και λέω ''κύριε, γιατί είμαστε αχάριστοι; Τι μας προσφέρατε και είμαστε αχάριστοι;''. Μου δίνει μια μπουνιά στο μέρος που είμαι χειρουργημένη και πέφτω κάτω στην άμμο, σηκώνεται ο σύζυγος λέει “τι κάνεις; Η γυναίκα μου είναι χειρουργημένη”».

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, ο υπεύθυνος δεν σταμάτησε μόνο σε αυτό αλλά άρχισε να τους χτυπάει, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκη και η γυναίκα του.

«Περιλαμβάνει τον άνδρα μου, του βάζει τρικλοποδιά, 74 χρόνων ο άνθρωπος, τον ρίχνει κάτω, του σκίζει τη μπλούζα, με το ένα χέρι τον πατούσε στον λαιμό. Να φωνάζω βοήθεια και να μην έρχεται κανένας… Έτρεξε μία κοπέλα, άγνωστη, που δεν την ξέρω να την ευχαριστήσω», κατήγγειλε ακόμη η γυναίκα.

Μία λουόμενη που βρισκόταν στο σημείο, ειδοποίησε το 100 και το 166, ενώ ο 74χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σφαδάζοντας από τους πόνους.

Η βιαιότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια που χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο γόνατο, ενώ ο γιατρός του νοσοκομείου έμεινε έκπληκτος από τη βαρβαρότητα της επίθεσης, όπως ισχυρίστηκε η 70χρονη.

Πηγή: ertnews.gr