Το Καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών της Νάουσας αποτελεί άλλο ένα τυπικό δείγμα της διαχειριστικής ανεπάρκειας της Δημοτικής Αρχής.

Πέραν των μεγάλων καθυστερήσεων στην προετοιμασία των φακέλων για την τροποποίηση της χωροθέτησης του έργου και την έκδοση της Άδειας Λειτουργίας, που έχουν ως αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται η νόμιμη λειτουργία του, πέραν της επιεικώς χαοτικής διαχείρισης των εισπράξεων από τη μη νόμιμη λειτουργία της μαρίνας τα τελευταία χρόνια, ιδού ποια είναι σήμερα η εικόνα των εγκαταστάσεων υδροδότησης και ηλεκτροδότησης των σκαφών.

Κατεστραμμένες και εγκαταλειμμένες εγκαταστάσεις, καλώδια στον αέρα και παντελής έλλειψη μέριμνας για τη στοιχειώδη συντήρηση μιας πολύ σημαντικής δημόσιας υποδομής. Και όλα αυτά από την Δημοτική Αρχή που έχει την ευθύνη της διαχείρισης του έργου από το 2014.

Τα δείγματα αυτά, όπως και δεκάδες άλλα γύρω μας, καταδεικνύουν την ανάγκη αλλαγής στη Διοίκηση του Δήμου.

Αλλαγής με μια νέα Διοίκηση που στηριζόμενη στα συγκριτικά πλεονεκτήματα των ανθρώπων που την αποτελούν με επικεφαλής τον Κώστα Μπιζά αλλά και με εμπεδωμένη την αντίληψη της σημασίας του μακροχρόνιου σχεδιασμού μπορεί γρήγορα και αποτελεσματικά να αλλάξει την πορεία των πραγμάτων στο νησί μας προς το καλύτερο.