Δύο γυναίκες υποψήφιες στον συνδυασμό "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα" ανακοίνωσε ο Κώστας Μπιζάς.

Πρόκειται για την Μαρία Σκανδάλη και την Αγλαΐα Παρασκευά, δύο γυναίκες που τάσσονται στο πλευρό του Κώστα Μπιζά, για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου.

Η Μαρία Σκανδάλη

Η κ. Σκανδάλη, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Με τα κοινά αποφάσισα να ασχοληθώ για να δω αυτόν το τόπο επιτέλους όπως του αξίζει. Πιστεύω ότι έχω την δύναμη και την θέληση να ανταπεξέλθω σε αυτή την αποστολή. Η δημοτική παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα" με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Μπιζά είναι η καταλληλότερη κίνηση για να οδηγήσει τον τόπο μας στη θέση που του αξίζει».

Βιογραφικό.

-Η Μαρία Σκανδάλη του Ματθαίου ήταν υποψήφια τοπική σύμβουλος στην τοπική Κοινότητα Αγκαιριάς στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

-Έχει τελειώσει Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο με ειδικότητα Οικονομίας και Διοίκησης επιχειρήσεων.

-Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων οικονομικού, λογιστικού και μισθολογικού περιεχομένου.

-Είναι βοηθός λογιστή και ασκεί αυτό το επάγγελμα 20 χρόνια.

-Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ραγκούση του Μοσχονά και έχουν δύο παιδιά την Στέλλα και την Κατερίνα.

Η Αγλαΐα Παρασκευά

Την υποψηφιότητα της Αγλαΐας Παρασκευά, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Η κ. Παρασκευά, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Θεωρώ υποχρέωση μου, ως πολίτης του τόπου αυτού, να βοηθήσω έμπρακτα όπου και όσο μπορώ τον τόπο μου, βάζοντας υποψηφιότητα με τον Συνδυασμό του κ. Κώστα Μπιζά "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Βιογραφικό

-Η Αγλαΐα Παρασκευά είναι μόνιμος κάτοικος Πάρου.

-Επαγγέλλεται Οικιακά, με όλες τις ιδιότητες που περικλείονται σε αυτό και είναι απόφοιτη Λυκείου. Έχει δύο γιους 16 και 11 ετών και έχει αναλάβει την γραμματειακή υποστήριξη της Επιχείρησης του συζύγου της.

-Είναι Ειδική Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικών Πάρου "Αρηίς", ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Πάρου και εκπρόσωπος στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου.

-Επίσης αποτελεί μέλος της Χορωδίας και της Θεατρικής ομάδας του Αρχιλόχου, μέλος των Παραδοσιακών και Κρητικών χορών του Συλλόγου Γυναικών "Αρηίς" και μέλος της χορωδίας του Κατηχητικού σχολείου του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής.