Ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Κωβαίος, στην απέλπιδα προσπάθειά του να κρατηθεί πάση θυσία στην εξουσία, έχει επιδοθεί τις τελευταίες μέρες σε μια προσπάθεια παραπληροφόρησης, με στόχο να πείσει την παριανή κοινωνία ότι θα κάνει στις τελευταίες ημέρες της θητείας του ό, τι όφειλε ως Δήμαρχος Πάρου κατά τα εννέα χρόνια της δημαρχίας του και δεν έπραξε.

Ξαφνικά διατείνεται ότι ξεκινάει έργα για τα οποία ούτε καν δεν έχει φροντίσει να τεθούν οι βασικές προϋποθέσεις υλοποίησής τους, όπως μελέτες χρηματοδότησης, χωροθέτησης, πρόσβασης κλπ.

Για όσα έργα ή σχέδια όχι απλώς δεν έχει καταφέρει να υλοποιήσει, ακόμη και για απλά πράγματα που χρονίζουν αδικαιολόγητα και είχαν όλες τις προϋποθέσεις να ολοκληρωθούν, όπως η μελέτη του Γυμνασίου Παροικίας, το Μάστερ Πλαν του Λιμανιού και του Αγροκηπίου, η εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης, ο νέος επιβατικός λιμένας, το κλειστό στο Ζευλάκι κ.α. ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Κωβαίος, κομπάζει χωρίς αιδώ ότι έχει μεριμνήσει για την πραγματοποίησή τους.

Πρόκειται για ακραία, προκλητική και αήθη συμπεριφορά που προσβάλει όλους τους πολίτες του νησιού μας. Να είναι βέβαιος ότι τέτοιες τακτικές όχι μόνο δεν παραπλανούν τον παριανό λαό αλλά επιφέρουν τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα κι οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην εκλογική του κατάρρευση.