"Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών υποβολής υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι κατεβαίνουμε στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με ένα ψηφοδέλτιο ελπίδας και προοπτικής· αντιπροσωπευτικό όλων των δυνάμεων, όλων των ηλικιών του νησιού μας· ένα ψηφοδέλτιο ΕΝΩΤΙΚΟ.

Για όλους αυτούς που βιάστηκαν να μας χαρακτηρίσουν η απάντηση έρχεται μέσα από το ψηφοδέλτιό μας που αποτυπώνει περιφανώς την αντιπροσώπευση από όλη την Πάρο, γιατί εμείς μπορούμε να ενώσουμε, μπορούμε να δουλέψουμε όλοι μαζί, με ευθύνη κι ενότητα για να εξαλειφθούν όλα τα κακώς κείμενα.

Εμείς μπορούμε να δώσουμε λύση στα χρονίζοντα προβλήματα του νησιού γιατί διαθέτουμε ένα συγκροτημένο και συνεκτικό πρόγραμμα με χρονοδιαγράμματα, άμεσους αλλά και μακροπρόθεσμους στόχους αλλαγών σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων της ζωής μας· ένα πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί με σοβαρό σχεδιασμό και με βάση μελέτες, το οποίο θα τεθεί στη διάθεση του παριανού λαού, κατά τις προσεχείς ημέρες.

Εμείς είμαστε η δύναμη της αλλαγής και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα κι υπευθυνότητα όλα τα σημαντικά ζητήματα και να τα διαχειριστούμε αποτελεσματικά γιατί διαθέτουμε ένα εξαιρετικό στελεχιακό δυναμικό με γνώση κι εμπειρία των προβλημάτων από όλο το ηλικιακό φάσμα. Φρέσκα πρόσωπα με νέες ιδέες και κυρίως τα κότσια για να τις εφαρμόσουν στην πράξη.

Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε σοβαρά με όλες τις επαγγελματικές ομάδες, τους συλλόγους και τους φορείς του νησιού μας ώστε να συνδυάσουμε την αποδοτική λειτουργία των επιχειρήσεων και της οικονομίας του τόπου γενικότερα με την τήρηση της νομιμότητας και την προστασία της φυσιογνωμίας του τόπου.

Η Πάρος έχει ανάγκη την αλλαγή κι εμείς είμαστε η Δημοτική Παράταξη που έχει τη δύναμη να φέρει την αλλαγή με ΕΥΘΥΝΗ κι ΕΝΟΤΗΤΑ".