Μάρκος Κωβαίος στον Κώστα Μπιζα για Ωδείο και Μαρίνα Νάουσας: Άγνοια και επικίνδυνος λαϊκισμός

Για άγνοια και επικίνδυνο λαϊκισμό κατηγορεί ο δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος τον Κώστα Μπιζά, σχετικά με τις αναρτήσεις του τελευταίου για τα θέματα του Ωδείου και της Μαρίνας Ναούσας.

Αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Κωβαίος:

"Απαράδεκτη άγνοια και επικίνδυνος λαϊκισμός από τον κ. Μπιζά.Με διαδοχικές αναρτήσεις, για τα θέματα του Ωδείου και της Μαρίνας Ναούσας, ο κ. Μπιζάς επιβεβαιώνει, για μια ακόμα φορά, τα δυο βασικά χαρακτηριστικά της υποψηφιότητας του:

Πρώτον, απαράδεκτη άγνοια των νόμιμων διαδικασιών, με βάση τις οποίες οφείλει να λειτουργεί κάθε Δήμος, κάτι που έπραξε και πράττει η Δημοτική Αρχή στο θέμα της μετεγκατάστασης του Ωδείου.

Δεύτερον, επικίνδυνο λαϊκισμό, αφού, όχι μόνο δημιουργεί αυθαίρετα δικές του εκδοχές νομιμότητας, που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, αλλά και μας προτρέπει να παρανομήσουμε για τη Μαρίνα της Νάουσας.

Πραγματοποιώντας δαπάνες και έργα σε υποδομή, που παρά τις προσπάθειες μας, δεν έχει ακόμα αδειοδοτηθεί. Οι δημότες γνωρίζουν καλά πόσο πολύ μπορεί να κοστίσει στο νησί μας, ο συνδυασμός άγνοιας και λαϊκισμού.

Γι’ αυτό, απορρίπτουν ετερόκλητες συμπράξεις που στόχο έχουν την εξυπηρέτηση προσωπικών στόχων και φιλοδοξιών και εμπιστεύονται την παρούσα  Δημοτική Αρχή, που έχει αποδείξει ότι ξέρει, θέλει και μπορεί να συνεχίσει να οδηγεί την Πάρο μπροστά.

Επιλέξαμε να μην ασχοληθούμε με τον κ. Μπιζά τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Αφενός από σεβασμό στο χαρακτήρα των ημερών και αφετέρου επειδή προτεραιότητα μας ήταν η προετοιμασία για να υποδεχτούμε τους χιλιάδες επισκέπτες του Πάσχα, που έφυγαν από το νησί μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.