Κεντρικό πρόσωπο στη φιέστα της ΑΕΚ ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο άνθρωπος που οραματίστηκε μια ομάδα η οποία θα αναγεννηθεί από τις στάχτες της (Γ΄ εθνική), θα παίξει ποδόσφαιρο που θυμίζει τη δεκαετία του 1990, θα κατακτά τίτλους και Θα αποκτήσει το δικό της γήπεδο. Απόψε μπορεί να υποστηρίζει ότι τα πέτυχε όλα!

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης παρέλαβε το τρόπαιο στη σουϊτα του, υπό τους ήχους του κλασικού τραγουδιού “ Eye of the tiger”, όπου του το μετέφεραν ο Ματίας Αλμέιδα και ο Πέτρος Μάνταλος, ενώ στη συνέχεια μετέβη στην αίθουσα Τύπου της «Αγιάς Σοφιάς» για μια σύντομη δήλωση:

«Πριν 10 χρόνια στο Τατόι ανέλαβα μία δέσμευση απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ. Τότε υπήρχαν μόνο τρία γράμματα: ΑΕΚ και η ιστορία του club. Σήμερα υπάρχει η ΑΕΚ της κανονικότητας. Η πραγματική ΑΕΚ που όλοι θέλουμε και που σύντομα θα γιορτάσουμε τα 100 χρόνια ζωής της.

Με ρωτάτε αν έφτασε η ώρα να ειδοποιήσω. Η δική μου ειδοποίηση ήταν αυτό το γήπεδο. Τώρα ειδοποιεί ο κόσμος, αυτός ο προπονητής, αυτoί οι παίκτες. Θέλω να ξαναδούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και τα επόμενα χρόνια.

Το φετινό ήταν ανταγωνιστικό. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από τέτοια πρωταθλήματα και να παίρνει τον τίτλο η ομάδα την τελευταία αγωνιστική» είπε o «Τίγρης» και αποχώρησε για να χαρεί τη συνέχεια της βραδιάς, η οποία περιλαμβάνει... μπουζούκια.

Δευτέρα και Τρίτη οι παίκτες έχουν ρεπό και από Τετάρτη ξεκινά η προετοιμασία για τον τελικό Κυπέλλου.