Με αφορμή́ την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων, εκφράζω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλες τις επιτυχούσες και όλους τους επιτυχόντες του Δήμου μας καθώς και όλης της Ελλάδας που διαγωνίστηκαν και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στη μετέπειτα επαγγελματική σας πορεία!

Σε μια χρονιά́ με δύσκολες υγειονομικές, εκπαιδευτικές αλλά́ και κοινωνικές συνθήκες η επιτυχία σας αυτή έχει πρόσθετη αξία.
Πολλά́ συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των μαθητών, που στάθηκαν δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της πολύχρονης και κοπιαστικής προσπάθειας.
Τέλος, απευθύνομαι στους μαθητές που δεν εκπλήρωσαν φέτος τις προσδοκίες τους, λέγοντας τους να μην χάνουν την πίστη στον εαυτό τους. Να θυμάστε ότι η ζωή σας δεν κρίνεται από τις επιδόσεις των Πανελλαδικών. Οι ευκαιρίες δεν σταματούν εδώ. Θα είναι πολλές, αρκεί να συνεχίσετε να προσπαθείτε και να τολμάτε, με πείσμα, επιμονή και αποφασιστικότητα.
Καλή πρόοδο σε όλες και όλους!

Ο Δήμαρχος Πάρου
Μάρκος Ι. Κωβαίος