Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Μετά από 18 ημέρες αγωνίας η σορός του εντοπίστηκε σε βαλτώδη περιοχή στην περιοχή Ευαγγελίστρια κρυμμένη πίσω από καλάμια.

Η σορός του 31χρονου έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο. Πλέον, η αστυνομία αναζητεί το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε -πισώπλατα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες-, προκειμένου να γίνει διασταύρωση στοιχείων για τον κάτοχό του.

Η σορός του που είναι σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε από τον σκύλο που από εχτές παίρνει μέρος στις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη ταυτοποίηση της σορού έγινε από τα ρούχα που φορούσε ο 31χρονος την ημέρα της εξαφάνισης του.

Το σημείο δεν απέχει πάρα πολύ από εκείνο του εθνικού οδικού δικτύου όπου κάμερα έχει εντοπίσει το επίμαχο διάστημα να κινείται το αυτοκίνητο του 50χρονου κρεοπώλη ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ερευνών.

Αμέσως στο σημείο ενημερώθηκε και έφτασε ιατροδικαστής. Σήμερα Τρίτη αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του 31χρονου άνδρα, που βρέθηκε με τραύματα από όπλο σε θέση πρηνηδόν, σε βαλτώδη περιοχή με καλαμιές, ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα προσδιορίσει οριστικά αν ο θάνατος του άνδρα επήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε, ή από πνιγμό μετά τους πυροβολισμούς.

Συγκεκριμένα, θα ξεκαθαριστεί αν ο άνδρας πυροβολήθηκε εκεί που βρέθηκε νεκρός, ή σε άλλο σημείο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην βαλτώδη περιοχή που εντοπίστηκε η σορός του.

Όσον αφορά στην επίσημη ταυτοποίηση της σορού, αυτή αναμένεται να γίνει στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, τόσο μέσω της αναγνώρισης από συγγενικά πρόσωπα, όσο και από την εξέταση γενετικού υλικού.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή Μεσολογγίου, για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου.

Ο 50χρονος, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, οδηγήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, αλλά η απολογία του ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν τον 50χρονο προσωρινά κρατούμενο. Κατά την έξοδο του κρεοπώλη από το δικαστικό μέγαρο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.

Κατά τον συνήγορό του 50χρονου, κ. Μπαλτά, ο κρεοπώλης δεν έχει αποδειχθεί τίποτα απ’ όσα του καταλογίζονται.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή μέλη της οικογένειας του 31χρονου αλλά και ο δικηγόρος τους έχουν υποστηρίξει ότι δεν μπορεί κάποιος να έκανε μόνος του το έγκλημα.