Σφίγγει ακόμη περισσότερο ο κλοιός του Εισαγγελέα Εφετών Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου στη Μύκονο, καθώς μετά τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων, μπαίνει στο στόχαστρο και το καθεστώς αδειοδότησης των επιχειρήσεων εστίασης.

Η έρευνα του Εισαγγελέα, έφερε στην επιφάνεια μία ακόμη... «βόμβα», καθώς αποκαλύφτηκε ότι, το εμβληματικό κλαμπ Principote,  στον Πάνορμο, που ήταν και από τα πρώτα μαγαζιά, που έριξαν οι μπουλντόζες, λειτουργούσε από το 2017 χωρίς άδεια!

Στο στόχαστρο του κ. Τσορμπατζόγλου μπήκε ένα ακόμη καθεστώς ανομίας στο νησί των ανέμων, καθώς ξεκίνησε αυτεπαγγέλτως δικαστική έρευνα κατά παντός υπευθύνου, για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, προκειμένου να διαπιστωθεί, πως επί έξι χρόνια το Principote λειτουργούσε ακώλυτα χωρίς άδεια και πως είναι δυνατόν, κανένας από τους αρμόδιους φορείς της Μυκόνου, να μην το έχει αντιληφθεί...

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση ενδέχεται να σφραγιστεί, καθώς δεν έχει άδεια λειτουργίας από το 2017, ενώ εκκρεμεί στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Σύρου αίτηση του επιχειρηματία του Principote, που συζητήθηκε στις 13 Ιουνίου και ζητάει να ανασταλεί η απόφαση, για τη σφράγιση του καταστήματος, λόγω έλλειψης άδειας.

Ο Εισαγγελέας Εφετών Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου αναμένεται να διερευνήσει, πως είναι δυνατόν η επιχείρηση να λειτουργεί επί έξι χρόνια χωρίς άδεια, όταν από η Δημοτική Κοινότητα της Μυκόνου της χορήγησε προέγκριση , με την αίρεση να προσκομίσει η εταιρεία τις προβλεπόμενες βεβαιώσεις από τις συναρμόδιες αρχές, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία, η οποία εξέπνευσε άπρακτη τον Αύγουστο του 2017!