Άρπαξε την αλυσίδα μια κρατούμενης από τη Συρία, μπήκε στο πλοίο και σαν… κυρία ήρθε στην Αθήνα για να εκπαιδευτεί σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

Η 31χρονη υπαρχιφύλακας, που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου, «συνελήφθη» από κάμερα του τμήματος να βάζει το χέρι της μέσα στην τσάντα της 63χρονης γυναίκας από τη Συρία, η οποία είχε συλληφθεί καθώς ήταν παράνομα στη χώρα μας.

Όπως αναφέρει η zougla.gr, όταν ήρθε η ώρα να παραλάβει τα προσωπικά της αντικείμενα διαπίστωσε ότι της έλειπε μια χρυσή αλυσίδα και αμέσως ενημέρωσε τους αστυνομικούς.

Κατόπιν καταθέσεων, αλλά και του βιντεοληπτικού υλικού, η υπαρχιφύλακας, με αδυναμία στην «καλή ζωή» όπως λένε από το «νησί των ανέμων», εντοπίστηκε να έχει βάλει το χέρι της στην τσάντα της κρατούμενης.

Ειδοποιήθηκε το Εσωτερικών Υποθέσεων και πήγε στις σχολές της Αστυνομίας όπου βρήκε την 31χρονη να παρακολουθεί ένα σεμινάριο εκπαίδευσης. Μόνο που όταν οι αστυνομικοί έψαξαν την τσάντα της βρήκαν και την αλυσίδα της κρατούμενης. Έβαλαν στο πλοίο της γραμμής την υπαρχιφύλακα και ήδη έφτασε στο νησί της Μυκόνου για να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Σύρου.