Επιτέλους πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα για αυτό που πάνε να κάνουν στο δημοτικό μας ωδείο και τα παιδιά μας.

Ακολουθεί η επιστολή προς ΔΣ ΚΔΕΠΑΠ - Πρόεδρο και μέλη Διοικητικού Συμβουλίου KΔΕΠΑΠ

"Στην σημερινή συνεδρίαση της ΚΔΕΠΑΠ καλείστε  σε μια «τυπική» διαδικασία,  να ψηφίσετε θετικά για την έγκριση της αγοράς παράβολου, προκειμένου να προχωρήσουν οι ενέργειες μεταστέγασης του Δημοτικού Ωδείου Πάρου.      Ουσιαστικά με την ψήφο σας δυστυχώς:

• συμφωνείτε στην μεταφορά του Δημοτικού Ωδείου Πάρου σε κτήριο που βρίσκεται στον Επαρχιακό δρόμο Παροικίας – χωριών,  στον οποίο κινούνται συνεχώς οχήματα βαρέως τύπου , με ελλιπή φωτισμό, χωρίς πεζοδρόμιο αλλά και χωρίς χώρο που να επιτρέπει να κινηθεί ο πεζός , με σταθμευμένα αυτοκίνητα και στις δύο πλευρές του δρόμου διαρκώς και κατά συνέπεια με ελάχιστο  χώρο για πάρκιγκ.

• συναινείτε θετικά σε μια απόφαση που θέτει  σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών.

• συμφωνείτε στην υποβάθμιση του Δημοτικού Ωδείου Πάρου.

• συμφωνείτε στην υποβάθμιση του Πολιτισμού.        Με την συμμετοχή σας στο Δ.Σ. της ΚΔΕΠΑΠ, πρέπει να συμβάλλετε στην ανάδειξη και όχι στην υποβάθμιση του Πολιτισμού.      

Μην επικαλεστείτε ως επιχείρημα για την θετική σας ψήφο, το  αστείο επιχείρημα  του κ. Αντιπαριώτη, πρόεδρου της ΚΔΕΠΑΠ, ότι αν και διαφωνεί με την μεταστέγαση, είναι υποχρεωμένος να υπακούσει στην εντολή του Δήμου που είναι ιδιοκτήτης του ακίνητου. Ιδιοκτήτες της περιουσίας του Δήμου είναι οι δημότες του.      

Αν εκείνος δεν μπορεί παρά να ψηφίσει θετικά, ας το πράξει.    

  Εσείς θα πρέπει  ,πριν  δώσετε την θετική σας ψήφο, να λάβετε υπόψη σας  ότι βρίσκεστε στο Δ.Σ. της ΚΔΕΠΑΠ για να στηρίζετε τον πολιτισμό. Για τις αποφάσεις  σας λογοδοτείτε στους πολίτες της Πάρου.                    

(Ότ)αν συμβεί το ατύχημα- δυστύχημα θα είναι αργά και θα είστε όλοι  υπόλογοι.

Παρακαλούμε  όπως το περιεχόμενο της επιστολής  μας αναγνωσθεί στα μέλη του Δ.Σ. πριν  την σημερινή συνεδρίαση της ΚΔΕΠΑΠ.

Με εκτίμησηΝίκος Σαρρής   Μαριαλένα Παναγάκη