Πυκνό πρόγραμμα εκκινεί ο Στέφανος Κασσελάκης με την επιστροφή του από την Κρήτη, όπου σε κάθε πόλη θα κάνει και από μια ομιλία, στα πρότυπα της εκδήλωσης του Κερατσινίου, όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την επιστροφή του από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, αρχίζουν και οι εκδηλώσεις, με πρώτη αυτή την ερχόμενη Τετάρτη για το Κράτος Δικαίου.

Θα ακολουθήσει η κεντρική εκδήλωση για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου στις 18 Απριλίου, μετά τις προκριματικές εκλογές, που θα διεξαχθούν με τη συμμετοχή και φίλων του κόμματος την προηγούμενη Κυριακή, 14 Απριλίου.

Κόπηκαν υποψήφιοι -Στην εφορευτική ο Φώτης Κουβέλης

Η λίστα τελικά των υποψηφίων κλείδωσε στους 203 υποψηφίους, καθώς έγινε και τρίτη διαλογή στα βιογραφικά, ενώ κρίθηκε αναγκαίος και ο περιορισμός των υποψηφίων για να μπορούν να διεξαχθούν οι εκλογές χωρίς προβλήματα.
Στην εφορευτική επιτροπή πρόεδρος θα είναι ο Φώτης Κουβέλης.

Ταξίδι στις ΗΠΑ για Κασσελάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, 13 με 16 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης θα βρίσκεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, ενώ δεν αποκλείεται, αν βγει το πρόγραμμα, να επισκεφθεί και την Ουάσιγκτον. «Εκδηλώσεις ομογένειας» ο επίσημος λόγος.

«Ναυτική εβδομάδα» με Κασσελάκη και Αποστολάκη

Αμέσως μετά θα αρχίσει αυτό που στην Κουμουνδούρου ονόμασαν «ναυτική εβδομάδα», με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ναύαρχο Αποστολάκη να επαναλαμβάνουν το μοντέλο των εθνικών εκλογών με την περιοδεία που είχαν κάνει από τα Δωδεκάνησα μέχρι τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με σκάφος.

Έτσι και αυτή τη φορά, οι δυο τους, πάλι με σκάφος, θα ξεκινήσουν από το Καστελλόριζο και θα φτάσουν μέχρι και τις Κυκλάδες.

Σημαντική η στάση στην Κω, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση για την Υγεία, με τις μνήμες νωπές από την ατυχή ασθενή που απεβίωσε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο στην καρότσα αγροτικού γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο. Πριν τη «ναυτική εβδομάδα», υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο στις 19 ή στις 20 του μήνα να μεταβεί στην Κύπρο.

Οι 5 εκλεκτοί για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει το ότι οι 5 θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο που εξουσιοδοτήθηκε από το κόμμα ο κ. Κασσελάκης να συμπληρώσει με πρόσωπα της επιλογής του δεν θα είναι απαραίτητα και από τους υποψηφίους των προκριματικών. Επομένως, δεν αποκλείεται να μιλάμε και για πρόσωπα-έκπληξη, με τους συνεργάτες του προέδρου πάντως να αποκλείουν κατηγορηματικά επιλογές τύπου διάσημων και επωνύμων της δημόσιας ζωής. Αυτό δεν σημαίνει ότι και οι πέντε θα είναι πρόσωπα εκτός προκριματικών, καθώς δεν παύει να υπάρχει ο περιορισμός της ποσόστωσης 50-50 ανδρών και γυναικών.

Πηγή: iefimerida.gr