"Καταγγέλλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης μέσω της συνεχούς διασποράς ψευδών ειδήσεων περί δήθεν ιδιωτικοποίησης του νερού" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατίας απαντώντας σε προηγούμενη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

"Παρά την κατηγορηματική δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό κι ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα ζήτημα ιδιωτικοποίησης του, την αντίστοιχη δήλωση του αρμόδιου Υπουργού στη Βουλή και το γεγονός ότι δεν προκύπτει από πουθενά πρόθεση ιδιωτικοποίησης, ο κ.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο επιμένουν στα ψέματά τους, αλλά οργανώνουν και κινητοποιήσεις παραπλανώντας τους πολίτες. Η ΝΔ στα 4 χρόνια που κυβερνά όχι μόνο δεν έκανε καμία κίνηση ιδιωτικοποίησης του νερού, αλλά έθεσε το πλαίσιο για τη βελτίωση της ποιότητάς του. Κι επαλαμβάνουμε: το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσουμε στα fake news με τα οποία πορεύεστε στις εκλογές, να συσκοτίζουν την αλήθεια. Τα ψέματά σας, θα αποκαλύπτονται και θα καταγγέλλονται. Οι πολίτες σας έχουν μάθει, αλλά αμετανόητοι κι αδίστακτοι συνεχίζετε στο δρόμο του ψέματος και της εξαπάτησης" προσθέτει το κυβερνών κόμμα.

ΣΥΡΙΖΑ: «Στην ΝΔ πριν μιλήσουν για fake news, ας δουν τι προανήγγειλε από το 2018 ο κ. Μητσοτάκης- Ό,τι ακριβώς κάνει σήμερα»

«Όσο και να μιλάει για fake news η ΝΔ, η κοινωνία έχει καταλάβει ότι ο κ. Μητσοτάκης ιδιωτικοποιεί το νερό και λέει ένα ξεκάθαρο "ως εδώ"», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση που εξέδωσε απαντώντας στο κυβερνών κόμμα.

«Στην ΝΔ πριν μιλήσουν για fake news, ας δουν τι προανήγγειλε από το 2018 ο κ. Μητσοτάκης. Ό,τι ακριβώς κάνει σήμερα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.